Results 1 to 10 of 986
Like Tree2621Likes

Thread: Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    U posljednje vrijeme nabavljeni su neki dresovi i grbovi, dio cemo sigurno nositi, a dio je za nasu kolekciju.

Sezona 27, Level 27

VIP
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    U posljednje vrijeme nabavljeni su neki dresovi i grbovi, dio cemo sigurno nositi, a dio je za nasu kolekciju.

Neki od tih dresova su užasno ružni, kako uopšte to puste u prodaju...

VIP
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-butd8.png

Trol u Kupu posle 4-1 u gostima, samo da ne dobijemo bonus za pobedu... Providan si Nordeuse Protivnik je bio bezopasan 88 minuta, mi smo napadali u serijama, često po 5 šuteva u istom napadu... Massenga je stvorio bar 15 od 25 šansi, što sebi, što saigračima, ali ništa nije ušlo... Tek kad se Massenga povukao na krilo, a Roca otišao u špic došli smo do golova...

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-4.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-5.jpg

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-6.png

VIP
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-butd1.png

Iskida me lik u šansama sa ovom glupavom formacijom... Peti je u ligi i dao je više, a primio manje golova od mene... Slabiji je po kvalitetu, ali nisam mogao da se izvučem ni sa uskim dijamantom, ni sa 4-3-3... Tek sa 4-5T-1 smo se mao trgli i udaljili ga od našeg gola... Jedine golove je dao Edgar posle kornera, ništa iz igre... I na kraju trol gol (danas sam primao golove u 1., 89. i 90. minutu), onako samo, bam!!! Ništa šansa, ništa kreacija... U tom 89. minutu vreme je stajalo bar još minut, samo sam čekao još jedan bam!!!

Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-8.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-9.jpg
    Sezona 63. - 8.Februar - Kako vam ide?-10.jpg