Prvenstvo 18.kolo Pala je Sutjeska... Odosmo na +13
Originally Posted by NTNK Prvenstvo 18.kolo Pala je Sutjeska... Odosmo na +13 Ja bih se smorio da sam na tvom mestu... Ajde challenge da igraš sa drugom postavom do kraja sezone...
Originally Posted by Steppenwolf Ja bih se smorio da sam na tvom mestu... Ajde challenge da igraš sa drugom postavom do kraja sezone... Matori,raspored mi je mnogo zaeban... Igram protiv 2,3,4,5,6 i jos 3 ekipe nema zezanja...
Originally Posted by NTNK Matori,raspored mi je mnogo zaeban... Igram protiv 2,3,4,5,6 i jos 3 ekipe nema zezanja... Pa baš zato
Tipičan Nordeus trol... Povrede mi napadača, ubacim drugog i posle minut povrede i njega...
Vec 2 meseca sam na forumu a nisam te pitao sta znaci skracenica NTNK?
Originally Posted by Top El Vec 2 meseca sam na forumu a nisam te pitao sta znaci skracenica NTNK? Hahaha ne pitaj FC Red Star ✮✮✮✮
FC RED STAR http://facebook.com/Pepfcrs
Originally Posted by Top El Vec 2 meseca sam na forumu a nisam te pitao sta znaci skracenica NTNK? Ahahahahahahahahaha...
Originally Posted by Top El Vec 2 meseca sam na forumu a nisam te pitao sta znaci skracenica NTNK? NTNK je skraceno od Nabijem Te Na Kurac
Forum Rules