Da sumiramo današnji dan...
Belgrade United je u ligi jedva dobio pretposlednju ekipu sa 2-0 golovima Edgara... U kupu smo odigrali nerešeno 1-1, gol je postigao Čurguz i to nam je, posle pobede u gostima 3-2, bilo dovoljno za prolaz dalje...
Celtic 1888 je prvo izgubio utakmicu u ligi 0-2 od ekipe približnog kvaliteta... Kada prvi šut u okvir gola uputite tek u 80 i nekom minutu, ne možete očekivati dobar rezultata... Samo dva igrača su trenutno u formi, svi ostali k***c... U kupu smo prepustili prolaz dalje ekipi protiv koje smo odigrali 2-2 u gostima, bilo je 1-3 (nemam fond igrača za dve utakmice dnevno, a i kratak sam sa zelenim koferima)...
FK Partizan je odigrao utakmicu dana u gostima kod znatno jače ekipe... U prvom poluvremenu je bilo izjednačeno po broju šansi, ali je protivnik svoje iskoristio... Pošto nam nije išlo dugim loptama, na kontre po krilima, u drugom poluvremenu prelazimo na igru kratkih pasova kroz sredinu i tu nastaje totalna dominacija po broju šansi, ali nažalost većina je bila neiskorišćena... Svaki od 3 napadača je najmanje jednom izlazio sam pred golmana i mašio ceo gol... Na kraju su mi povredili igrača utakmice na 6 dana...