Veco,samo nastavi da pises izvestaje i svoja iskustva i nemas frke...
Opusti se...idemo dalje...niko te ne mrzi samo ti skrecem paznju...
Veco,samo nastavi da pises izvestaje i svoja iskustva i nemas frke...
Opusti se...idemo dalje...niko te ne mrzi samo ti skrecem paznju...
Pa procitaj svoj post ponovo i onda ces videti kakvu poruku saljes svima nama, prevashodno mislim na ove mladje clanove koji se tada mozda nisu ni rodili. Ja znam sta je bilo i sta se desavalo i nema potrebe da me ovde podsecas na te dogadjaje, zna se gde to mozes da radis.
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 05-14-2015 at 04:29 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ljudi opustite se imate fb pa razglabajte istoriju xD Sto se tice PSG prvi u ligi i LS a kup danas izgubili 3:2 od tima sa nelegalnom formacijom, a slicnog kvaliteta.
ja nisam nista politicki mislio da se razumijemo samo sam iznio misljenje a trebas citati između redaka prijatelju,ja sam u postu mislio reci da ta sva mrznja jednih prema drugima je tada ekspolidarala u smislu navijaca i da to sto se desilo nije normalno i da mi je zao sto se utakmica nikad nazalost nije odigrala i sto vise nikad nece bit tako jake lige nista vise a to sto je tada Arkan bio vođa navijaca nema veze sa ratom da se u startu razumijemo,ja ni ti na to nismo mogli utjecat ne mrzim nikog ali moj post se odnosio na sport ako to niste shvatili onda me slobodno banujte odmah
ne napada te niko, Vedrane! pre dan dva smo ti svi pruzili podrsku kad si mislio da si izgubio ekipu.