Page 55 of 113 FirstFirst ... 545535455565765105 ... LastLast
Results 541 to 550 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Uvali dunđer Bavarcima 2 komata gratis...

Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Sutra ko ide u finale???Ajmo Madrid

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Prokletstvo zvano kup, obratiti paznju na sezonu 2:

Prošli smo dalje u kupu:

Protivnik u 1/8 kupa:

Moj tim:

Kako sezona 2 lvl 20 ? 43 sezone nisi do polufinala kupa mogao doci,jbt ata radis ti sa timom ? Svake sezone zavrsavas sa najjacih 14 od 7*?Ja to lepo na kraju sezpne smanjim na 4-3* i miran sam u kupu

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by CSM United View Post
    Kako sezona 2 lvl 20 ? 43 sezone nisi do polufinala kupa mogao doci,jbt ata radis ti sa timom ? Svake sezone zavrsavas sa najjacih 14 od 7*?Ja to lepo na kraju sezpne smanjim na 4-3* i miran sam u kupu
    dobro e sad ovako ti recimo na pocetku sezone dovedes prvu postavu: igraci 18-22 godine, tokom sezone vecina u dobroj formi. posto su takvi igraci atraktivni ne mogu se svi kupiti za jedan token pa cak i ujutru znaci treba malo i tokena. i sad taman si nastimovao ekipu i sad da bi dobijao lakse protivnike u kupu u sledecoj sezoni sve to da prodam da kupim neke bezveznjake za koje ne znam da li cu ih prodati. nesto mi to prevelika zajebancija da bi dobio lakse protivnike u kupu.
    a da to mozda i moze na nizim nivoima gde ima dosta aktivnih menadzera ali vidis iz postova menadzera koji igraju nivo 20+ da muku muce da prodaju igraca na kraju nekog moraju da otpuste.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by CSM United View Post
    U početnim sezonama je bio manjak timova na višim levelima, pa su uvijek mene gurali tamo sa mnogo jačima iako sam imao ekipu na 4-5*. Do sezone 39 nisam imao ni jednog igrača na 7*, nisam bio aktivan u igri do sezone 31 level 31 i do te sezone nisam imao ni prijatelja kojim bi slao i primao poklone osim facebook prijatelja koji su 100% neaktivni. Tada me na facebook pozvao Asmir Nuhanović / Bulevar FC sa idejom zajedničke lige, koja se meni svidjela, trebalo je da se izdodajemo u prijatelje na facebooku. Naredne sezone 32 upao sam u ligu sa Bulevarom i Boca Juniors / Vedran (preuzeo klub od mog najtežeg protivnika u 31 sezoni - Igora Gulića) koji me ubacio u facebook grupu Menadžeri i od tada mi je igra postala 500% interesantnija. Formirali smo tada i naš facebook chat gdje se dopisujemo svaki dan i razmjenjujemo ideje. Još da dodam da otkako sam i ovdje aktivan zahvaljujuci prije svih Vedranu (on mi je pomogao i objasnio kako sta da radim). Ovdje sam i zbog ostalih dragih ljudi da ih ne nabrajam prepoznaće se i bez toga. Sve u svemu to sa smanjivanjem kvaliteta nisam znao do prije neku sezonu (ranije su bila neka druga pravila), u sezoni 38 sam snizio kvalitet i dobio solidan ne mnogo jači kup, ali kad sam baksuz i odmah na najtežeg protivnika naletim, a nisam kupio pojačanja jer su raritet kvalitetni igrači još od sezone 35 kad su nesto mijenjali oko transfer liste. Ove sezone sam snizio kvalitet i opet sam završio u kupu gdje nemam teoretske šanse da osvojim jer su svi aktivni menadžeri na višim levelima, da nisu aktivni davno bi ih pretekao jer sam na 3 levela od vrha a tamo je situacija gadna jer tamo klubovi sa 9* i više čak jer kvalitet pojedinih igrača je na 10* iako ne postoji ta 10-ta *. Pošto ne farmujem kofere pretpostavljam da ću ili ove ili naredne sezone po prvi puta ponavljati ligu nakon 43 ili 44 sezone. Kad bi snizio kvalitet ekipe na 2* zavšio bi u kupu sa Mačvom i opet mi dodje na isto.
    Idemooooo

Tacno tako hahahah.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    u LP pobjeda u gostima 3-0 za vjerovatno prvo mjesto u grupi

u ligi trebamo pobjedu igramo sa neugodnim Liverpoolom koji je trenutno vodeci,mi nakon poraza i remija jucer trebamo pobjedu za povratak na prvu poziciju

protivnik:

tablica:

vamossssssssssss
    ajmo se vratit na pobjednicke staze nakon turbulentna 2 dana

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Samo da vas malo informisem vezano za KUP takmicenje.

Pre 3 godine,kad sam ja poceo igrati,KUP je bilo nezamislivo osvojiti iz razloga sto su igrali svi leveli sa istog servera.

Tako da sam ja svake sezone igrao protiv skoro najveceg levela,tada je bio 24.
    I onda su se pravila KUP-a promenila.

Gledao se kvalitet timova u rasponu od Q10 sto je opet bilo tesko...uglavnom su to tri levela igrala KUP.
    Npr. lvl 12 Q79 (5* igraci) protiv level 14 Q79 (3* igraci) s'tim sto je on mogao da kupi scoute i samim tim je najjaci i u velikoj prednosti da osvoji KUP.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Samo da vas malo informisem vezano za KUP takmicenje.

Pre 3 godine,kad sam ja poceo igrati,KUP je bilo nezamislivo osvojiti iz razloga sto su igrali svi leveli sa istog servera.

Tako da sam ja svake sezone igrao protiv skoro najveceg levela,tada je bio 24.
    I onda su se pravila KUP-a promenila.

Gledao se kvalitet timova u rasponu od Q10 sto je opet bilo tesko...uglavnom su to tri levela igrala KUP.
    Npr. lvl 12 Q79 (5* igraci) protiv level 14 Q79 (3* igraci) s'tim sto je on mogao da kupi scoute i samim tim je najjaci i u velikoj prednosti da osvoji KUP.
    Uuuuuu kada se setim toga, uspeh je bio proci prvo kola a tek da prodjes drugo, to je bilo ravno osvajanjuu tripl krune :-) Ne znaju ovi mladji kako je to nekada bilo zajebano, sada je kup smesan

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО