Originally Posted by
Aleksandar Ilok
Pa cinjenica je da jos uvijek nisu na nivou kao nekad, ali evo mic po mic..sa ipak ruku na srce prosjecnim timom bar u europskim okvirima, dosli su do finala lige prvaka, ja vjerujem da ponovno dolazi njihovo vrijeme.
Ruku na srce, ti koji su svasta pisali su bili upozoreni, jedan debil je bio cak i baniran, po meni nakon onoga sto je ovdje pisao i radio, trebao je dobiti trajni ali nema veze, bilo se reagiralo, i jos je bilo primjera gdje se itekako reagiralo, a ako mislis da nesto nije a cuj, sa jednim moras biti nacisto i postovati to, ovo je SRPSKI DIO FORUMA i imas srece da su moderatori ljudine poput NTNK i Shadowa, trebas vidjeti kako je to na drugim forumima..
Prijatelju moj, iskreno, ne kuzim sta je Macvu povrijedilo i cemu takvu halabuka, ali to sto pises da si mislio, nisi napisao..citirao si tudji izvor koji je cisto da te podsjetim, pun netocnosti. Jer nije istina da smo tad prekinuli odnose sa Srbijom (zaboravljas da se igralo jos jedno prvenstvo) a i mit je da je Arkan tad bio vodja navijaca, kao i ona prica da je on zamijenjivao tablice pa da BBB razbijaju svoje aute..Arkan je cijelu utakmicu bio na klupi Zvezde a ne medju navijacima, a sad da li je to njegovo maslo..ne znam, ali mnogi tu imaju putra na glavi, popricaj malo sa starijim BBB pa neka ti kazu kakve su bile ograde prije pocetka meca i koliko kamenica se sakrilo prije utakmice...definitivno je netko sa visih razina ovo iscenirao, a inace oni koj su osiguravali mec i koji su redovno navijali za srpske klubove i otvoreno to pokazivali, unatoc mitu nekom, su napredovali u karijeri kao da se nista nije dogodilo...
A jedan od mojih izvora je ni manje ni vise nego...navijac Dinama koji je tada popio noz i jedva prezivio..on je bratic od moje zene pa znam dosta o tome.
Dalje sve sto bi napisao bila bi politika, pa necu i necemo ovdje o tome, ti nemoj sve shvacati tako osobno, tema je teska i kolaju poluinformacije i mitovi i to samo dovodi do svadja i gluposti, sta nam na ovome divnom forumu ne treba, ako treba pisat cemo o svemu na onoj stranici koju napravim, ali ovdje ipak ne..