Results 1 to 10 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Macva FC's Avatar

Moj jadni i bedni TE, haaaaaaa. A inace sam izgubio 1:3 ( prva 2:0 za mene) i jos dobio jedan crveni, a pritom mu je ekipa dosta slabija i naravno covek nije gledao. Prvi napad pa crveni i onda krece tri napada za redom i tri gola ...... i to bi to. I koja je poenta ove glupe igrice? Uvek kada misli da ne mogu gore, oni me oduseve njihovim sranjima. Zivi bili sto godina i siti se govana najeli svi iz Nordeusaaaaa. SMRADOVIIIIIIII
    IDEMOOOOOOOO MAČVAAAAAAAAA

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Apprentice
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post

Moj jadni i bedni TE, haaaaaaa. A inace sam izgubio 1:3 ( prva 2:0 za mene) i jos dobio jedan crveni, a pritom mu je ekipa dosta slabija i naravno covek nije gledao. Prvi napad pa crveni i onda krece tri napada za redom i tri gola ...... i to bi to. I koja je poenta ove glupe igrice? Uvek kada misli da ne mogu gore, oni me oduseve njihovim sranjima. Zivi bili sto godina i siti se govana najeli svi iz Nordeusaaaaa. SMRADOVIIIIIIII

Idemooooooooooo
    Danas sam pratio utakmicu gdje frajer u 10 minuti vec dobio 2 crvena

I kada ti dosadi ovaj grb proslijedi ga meni hahaha

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Danas sam pratio utakmicu gdje frajer u 10 minuti vec dobio 2 crvena

I kada ti dosadi ovaj grb proslijedi ga meni hahaha
    Nema slanja, samo nagradna igra. Macva cuva sve grbove i dresove koje je do sada kupila. :-)

Idemooooooooooo

Pro PepG's Avatar

Idemooooooooooo
    I to u prvih 7 min. 4 kornera i 2 gola

FC Red Star ✮✮✮✮✮

Champion lespa's Avatar

Idemooooooooooo
    Taman sam hteo da kmecim na forumu zbog trola Nordeusa ali sad kad vide tvoju muku... Naime, ja sam prosao u kupu a onda izgubio u prvenstvu od slabijeg i pored 10 suteva u okvir gola izgubio 1:0. ali ispade bolje tako nego obrnuto. U prvenstvu bar covek ima celu sezonu da se izvadi ali u kupu... jebiga druze.

Visionary S
    Guest
    Joj komedije u kupu danas prvu tekmu izgubio na svom terenu 3:0 a u gostima pobjedim 3:0 još mi igrač glavni Thamthet profula penal mogao dobiti tekmu 4:0.
    Oba menađera prisutna i on imao bolji posjed lopte čitavo vrijeme 60:40 u njegovu korist.
    Božić golman car dobijem prolaz na penale 5:3

Prva tekma
    Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-capture10.jpg
    Druga
    Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-capture11.jpg

:-)
    Last edited by Visionary S; 05-08-2015 at 07:56 PM.

Visionary S
    Guest
    Quote Originally Posted by Visionary S View Post
    Joj komedije u kupu danas prvu tekmu izgubio na svom terenu 3:0 a u gostima pobjedim 3:0 još mi igrač glavni Thamthet profula penal mogao dobiti tekmu 4:0.
    Oba menađera prisutna i on imao bolji posjed lopte čitavo vrijeme 60:40 u njegovu korist.
    Božić golman car dobijem prolaz na penale 5:3

Prva tekma
    Click image for larger version. 

Name:	Capture10.jpg 
Views:	26 
Size:	41.6 KB 
ID:	44534
    Druga
    Click image for larger version. 

Name:	Capture11.jpg 
Views:	26 
Size:	44.6 KB 
ID:	44536

:-)
    Da je Thamthet dao iz penala gol da nije profulao dao bi het trik tokom regularnih 90 minuta.
    Inače dao tokom penala gol treči mogao četri gola dati.

Visionary S
    Guest
    Ja tokenskog rata 18 rundi

Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?-capture12.jpg
    Last edited by Visionary S; 05-08-2015 at 08:29 PM.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Taman sam hteo da kmecim na forumu zbog trola Nordeusa ali sad kad vide tvoju muku... Naime, ja sam prosao u kupu a onda izgubio u prvenstvu od slabijeg i pored 10 suteva u okvir gola izgubio 1:0. ali ispade bolje tako nego obrnuto. U prvenstvu bar covek ima celu sezonu da se izvadi ali u kupu... jebiga druze.
    Ma samo opusteno, opustenooo

Idemooooooooooo