Results 1 to 10 of 1160
Like Tree2364Likes

Thread: Sezona 66 - 03.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Gledao sam i neverujem kod mene je bio neki bag 2 crvena i 3-1 za njega....................
    Ali cista namestaljka, ako sam ista naucio do sada sto se ove igrice tice, to je ta njihova klasicna namestaljka. 2, 3 gola u prvim minutama utakmice i posle nista, samo se ceka kraj. Tako su me sjebali pre neku sezonu u finalu LS, vodio 4:1 na poluvremu i onda pocetak drugog 4 gola za 10-15 min i kraj. A bio je slabiji id mene za 10 skilova. Seranje iz Nordeusa

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Ali cista namestaljka, ako sam ista naucio do sada sto se ove igrice tice, to je ta njihova klasicna namestaljka. 2, 3 gola u prvim minutama utakmice i posle nista, samo se ceka kraj. Tako su me sjebali pre neku sezonu u finalu LS, vodio 4:1 na poluvremu i onda pocetak drugog 4 gola za 10-15 min i kraj. A bio je slabiji id mene za 10 skilova. Seranje iz Nordeusa

Idemooooooooooo
    Imao sam ja par slucajeva na drugom profilu koji je na svetskom serveru i tacno se vidi da je namestaljka lik je dosta slabi ali kad Nordeus odredi da ispadas to ti je to nepomazu ni formacije a bio dosta slabi jedno 7Q sigurno i lik me odvali u prvoj 4-0 u drugoj 4-1.A u ifru nije usao mesec dana.................................