2364Likes
-
VIP
Moju sezonu ukratko opisuju narodne mudrosti kao što su no pejn no gejn, kolko para tolko muzike.... 4 kluba 0 trofeja

Ništa čudno s obzirom da sam ove sezone gledao manje od 10 utakmica. Osim toga, nisam prodavao tokom sezone igrače loše forme i kupovao nove (što inače radim) pa je i to utjecalo na rezultate, iako je nekoliko dana pred kraj sezone stanje bilo puno bolje. Glavni tim je sezonu završio kao viceprvak što je znatno bolje od prethodnog 5. mjesta. Klub se ponovo vraća u LP, glupo mi je pravilo da osvajač LP ne igra sljedeće sezone LP pa nisam imao priliku da obranim trofej. Sljedeće sezone će biti financijski pakao, nivo je visok, već sad sam primjetio da mi se budžet smanjuje igrajući isključivo ligaške utakmice.
Celtic je 3, nije prošao grupu LP. Klasična priča; imam dovoljno tokena i novca u svakom od klubova, nemam vremena, a ni volje. Nema nekih TE novosti da mi daju elana pa postepeno smanjujem interes za ovom igrom.
Clermont je bio u utrci za naslov, na kraju sezone je 2x poražen i samo gol razlika ga je zadržala na 4. mjestu. Velika šteta jer je klub stvarno imao priliku za odličnu sezonu s obzirom da je i u kupu i u LP izbačen u 1/4 finala (na nekom od prijašnjih postova nisam točno napisao, eto ispravak)
FC Shakhtar je unatoč najmanjem broju promjena igračkog kadra bio među najkvalitetnijim timovima lige, sezonu završava na 4. mjestu koje je nekom srećom došlo nakon kiksa tada 4., sad 5. tima lige (koji ima jake 4*). Prvak te lige ima skautsku kvalitetu, 2. i 3. imaju jake 3*, 4* i 5* imaju jake 4* - eto kako TE nekad iznenadi. Da se vratim na moj tim, igrači koji su nekad bili neupitan dio najjače postave pali su u formi i ove sezone su dosta loše odigrali.
Osim Clermonta u 1/4 finalu kupa, ostali timovi su ispali u 2. rundi.
Strategija za sljedeću sezonu ne postoji; ako bude sreće s aukcijama, zamijenit ću igrača koliko mogu, a možda bi prepustio Šahtar nekom drugom da ga vodi.
Ex top eleven player