Ma Chelsea ide na top 4 ove sezone juče smo baš bili na kavi i reko sam mu ove sezone s tobom smo u ligi garant trebo sam se kladit, možeš ti i danas propustit utakmicu nebi se ja žalio
Pa odakle je on? Nema on sanse za 4, pazi sta ti kazem
Kakva namješena utakmica lige .. sudija pokvario sve
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene , al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene , Je u politici je, prezuzet je on
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene , al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene , Je u politici je, prezuzet je on
A ako znas njega, onda sigurno znas i Bucka..taj je tek u politici, promijenio je vise stranaka nego carapa no dobro, necemo trolati
Javit cu ti se kasnije i reci kako da igras..i meni odgovara da PSG kiksne..