Kakva namješena utakmica lige .. sudija pokvario sve
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
Jbga, protiv Rangeta i Baha malo tko moze..za potonjeg sam dao 30 tokena na aukciji a da sam naletio prije aukcije, decko koji vodi Brestovik a pise tu bi mi ga dao za 0 tokena
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene , al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene , Je u politici je, prezuzet je on
Ma teško da cu teme i PSG dobit imate pre jake timove .. a sutra protiv psg igram, prve 2 pa izgubljene , al vidilo se da sudija nije sviro 4 penala za mene , Je u politici je, prezuzet je on
A ako znas njega, onda sigurno znas i Bucka..taj je tek u politici, promijenio je vise stranaka nego carapa no dobro, necemo trolati
Javit cu ti se kasnije i reci kako da igras..i meni odgovara da PSG kiksne..
Ovo je bilo slatko, prolaz na gol u gostima... Curran (veznjak sa dve leve noge) je dao prvi gol u kupu i po prvi put u karijeri bio igrač utakmice... pun mesec, šta li...