joj brata mi dragog , sinoc pratim ligu protiv posljednje ekipe , 0:0 zavrsi , danas imao neke obaveze nisam bio kuci dodjem 0:2 protiv najveceg konkurenta u LP izgleda bolje da ne pratim utakmice hahaha
joj brata mi dragog , sinoc pratim ligu protiv posljednje ekipe , 0:0 zavrsi , danas imao neke obaveze nisam bio kuci dodjem 0:2 protiv najveceg konkurenta u LP izgleda bolje da ne pratim utakmice hahaha
GLUPOST, od pobjede do poraza u 3 minuta. Hahahaha ko Milan protiv Liverpoola (ne baš ali slično), vidim ja stalno mi ta poruka izlijeće kad se logujem na igru, tačno sam predosjetio da će se meni tako nešto dogoditi, a golman odbija loptu u sopstvenu mrežu hahahhaha.
Prvenstvo 5.kolo
MEŠA
MACVA (Marcelo)
ČIČA (Ronaldinho)
MEŠA
Liga Sampiona 3.kolo
ČIČA (MEŠA)
MACVA (Ronaldinho)
ČIČA (Ronaldinho)
kupim igraca 18 amc amr za jedan token, reko super kad ono igrac sa najsporijim progresom ikada posle treninga tako da nece izgurati ni celu sezonu. Ali, na utakmici na kojoj je debitovao u prvenstvu covek je dao 6 ( sest ) golova i usao u istoriju kluba verovatno za sva vremena.
A na sledecoj utakmici ( prijateljska ) ulazi na teren u 46-om minutu i dva minuta kasnije direktan crveni zbog pljuvanja. Nordeuse, imam to dostignuce od ranije tako da hvala ne treba vise. Ali, ono sto je neverovatno covek je za ta dva minuta dobio skil poen i progres od +136.
Ako covek igra ovu igricu dovoljno dugo svasta ce doziveti.
Odavno verujem da Nordeus namerno targetuje neke igrače kada su povrede u pitanju, ali ovo je otišlo predaleko... Linton je za dve sezone i 4 dana doživeo već šestu povredu, četvrtu u poslednjih 19 dana (16 dana na terapiji za poslednje 4 povrede)... Znači bukvalno, tek oporavljeni igrač, sa 100% morala i kondicije se svaki put povredi na prvoj sledećoj utakmici...
Pobeda u ligi... cena 15 crvenih kofera...
Od prošle sezone prati me neverovatna serija nerešenih rezultata, gde se napatim da dam gol, a protivnik ga da iz prve i jedine ozbiljne šanse... Ove sezone skor iz 10 utakmica mi je 3 6 1, uz gol razliku 11-11...
Juče smo odigrali 1-1, iako smo imali 24 šuta na gol, a protivnik bez problema postiže gol iz daljine, prvim šutem u okvir gola...
Danas u kupu, protiv ekipe sa kojom je Belgrade United igrao u ligi pre 5 sezona i koja je ostala ispod crte... Protivnik je napravio brdo faulova, a mi samo par... i daju gol iz jednog jedinog slobodnjaka u zoni šuta, a Borsi se ispromašuje nenormalno, iako imas FK specijalnost i šut mu je čak 13 skil poena razlike u odnosu na protivničkog strelca (96 - 83)... golmane neću ni da pominjem...