EEEEEEEEEEEEE mojjjjjjjjjj DJOKOVICUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....................... ............
EEEEEEEEEEEEE mojjjjjjjjjj DJOKOVICUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....................... ............
Rezultati dok me nije bilo. Hvala deckima koji su uskocili danas,jucer i prekjucer kad smo bili na putu.
Nazalost kup nitko nije pratio i zavrsilo je kako je zavrsilo..mozda u uzvratu napravimo iznenadjenje
Bio sam na putu ali sam na HRT 2 slusao sportsku nedjelju, javljali su se i iz Roland Garrosa, nakon sto je Wawrinka poveo 2-1 u setovima i nas komentator je onako od srca rekao..ovo je iznenadjenje, nadam se da da do kraja meca iznenadjenja ipak nece biti.. prosao sam danas dobar dio Hrvatske i gdje god bi stao u kaficima su ljudi navijali za Djokovica.
I meni je zao jako..ali vjeruj, kad jednom osvoji taj turnir, a hoce jer je prevelik igrac..bit ce puno sladje, bit ce evo ovako...
A onda ce dobiti ovakav docek
Liga: Konacno pobeda
Kup: Nereseno
Prvenstvo 6.kolo
MACVA (penal)
Neymar
KUP Playoff - 1.utakmica
MACVA
Pisao sam post za engl. forum pa eto da vas podsjetim još jednom (iako to i sami znate) koliko je nogomet sj€ban zadnjih godina, samo kroz prizmu vrha Lige prvaka.
Dakle, u zadnjih 10 godina 1/2 finale LP igralo je 13 timova:
7x Barcelona
6x Chelsea
5x Bayern i Real Madrid
4x Manchester Utd.
3x Liverpool i AC Milan
2x Arsenal
1x PSV Inter At.Madrid Villareal Bor. Dortmund Schalke 04
Posljednje polufinale u kojem je bio tim koji ne dolazi iz Njemačke, Engleske i Španjolske bilo je u sezoni 2009.-2010. u kojem su bili Inter i Lyon. Posljednje polufinale u kojem je bio tim koji ne dolazi iz liga 5ice bilo je 2004.-2005. To je bio PSV kojeg je izbacio Milan.
Ex top eleven player
tooooooo Stanislave majka te ljubila idemooooooooooo kako sam te pogodio na kladari jaoooooooo,braco moja mila 4 stoje u đepu careeeeeeeeeeeee
sorry Nole ali nisi bio na razini hebes ga
Evo sad sam racunao skinuo samo 50 zelenih za sat vremena sto ispadne ako tih 50 zelenih potrosim na jednog igraca koji brzo napreduje dobice za to oko 45 skil poena sto je malo vise od pola zvezdice............Svaka cast vama na visim levelima koji imate igrace po 8* pa cak i neki koji imaju pola tima sa igracima od 9*.Samo koliko vremena treba......................kod mene je tako nzm kako je kod vas i drugih koji igraju na ovaj nacin bez kupovanja skauta..................