Page 36 of 84 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 351 to 360 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pitanje u vezi komentara na utakmici: kad je slobodan udarac cesto komentar bude u stilu "namestio je loptu ali bi mu vise odgovaralo da je prekid sa druge strane". Da li to igrica sugeriše da se taj igrac koristi za slobodne udarce samo sa jedne strane ili je to totalni random? da li neko od vas ima igraca zaduzenog za slobodnjake ( recimo napadac ; obe noge , spec slobodnjaci) a da ima takve komentare? baš me zanima ...
    i mene to zanima ...

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pitanje u vezi komentara na utakmici: kad je slobodan udarac cesto komentar bude u stilu "namestio je loptu ali bi mu vise odgovaralo da je prekid sa druge strane". Da li to igrica sugeriše da se taj igrac koristi za slobodne udarce samo sa jedne strane ili je to totalni random? da li neko od vas ima igraca zaduzenog za slobodnjake ( recimo napadac ; obe noge , spec slobodnjaci) a da ima takve komentare? baš me zanima ...
    Ma nema to veze... Meni je u početku prekide sa desne strane izvodio levonogi igrač, a prekide sa leve strane dešnjak, pa su bili takvi komentari ponekad... Ja ih prešaltam i opet isto bude... Meni uvek isti igrač izvodi sve prekide, slobodnjake, kornere i penale, bez obzira kojim nogom šutira, samo ako su mu atributi najjači u timu...

VIP Macva FC's Avatar

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ja cekam garnituru Fiorentine...

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Ja cekam garnituru Fiorentine...
    Ja cekam bilo sta? :-)

Idemooooooooooo

VIP t11_fan's Avatar
    Ja čekam popuste da kupim neku garnituru koja se ne prodaje masovno, možda Brugge, Trabzonspor ili Shakhtar
    Ex top eleven player

Rookie Brshadin-city's Avatar
    ja čekam legendarnu garnituru Barcelone.. ali ime kluba nećemo menjati. Inače primamo i donacije uvek zaboravim da spomenem tako bitan detalj

VIP Macva FC's Avatar
    Toliko od mene, nesto su gadno zasrali sa igricom. Nikada ovoliko losa nije bila, ovo je katastrofa.

Idemooooooooooo

VIP
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Toliko od mene, nesto su gadno zasrali sa igricom. Nikada ovoliko losa nije bila, ovo je katastrofa.

Idemooooooooooo
    Ti da ćutiš prošle sezone si imao 26-0-0 u ligi i tad nisu zasrali a? Ti bi dosad napustio igru 1000 puta, da igraš s timovima, s kojima ja igram...

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ti da ćutiš prošle sezone si imao 26-0-0 u ligi i tad nisu zasrali a? Ti bi dosad napustio igru 1000 puta, da igraš s timovima, s kojima ja igram...
    Tesko je to tebi objasniti, ne mozes ti to da shvatis prijatelju. Tako da nema smisla da ti objasnjavam :-) Samo se ti opustiiii

Idemooooooooooo

Page 36 of 84 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast