koja prevara za nazovi dres engleske. kapiram da nije u delu "zvanični dresovi" ali šta dobijem za 30-ak tokena: običan crveni ili beli dres sa falš grbom. Ma daj...
koja prevara za nazovi dres engleske. kapiram da nije u delu "zvanični dresovi" ali šta dobijem za 30-ak tokena: običan crveni ili beli dres sa falš grbom. Ma daj...
Dno dna
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ispadanje iz ls.......izbacile me ekipe koje su mnogo losije protivnicki napadac sa 3* izdominirai pored mojih igraca u odbrani koji imaju 7* ...............a najgore je kad ih pitas kako je to moguce oni ti odgovotr pa i Barsa,Real izgube pa nabijem vas na kurac kad su Barsa i Real ispali u grupnij fazi LS...............
nije to trac jos sredinom 12-og mjeseca se pocelo pricat i to je jedan od razloga sto nije produzio ugovor sa Juveom,ostao bi jedino da su LP uzeli to je i njegov menađer rekao ali ima jos igraca iz serie A koje bi doveli lijevog beka traze ,defanzivnog veznog i napadaca posto je nakon sranja u libertadoresu Osvaldo vracen u Englesku nakon isteka posudbe
za lijevog beka zelja je Ansaldi koji igra u ATM na posubi iz Zenita
Last edited by vedran boca juniors; 06-12-2015 at 04:54 PM.
ma kakav ATM pricas budalastine obicne,ode on u CABJ ako sve bude kako treba on tamo ima status bozanstva i ima nedovrsena posla,drago mi je sto Boca pocinje iz europe vuci igrace i to dobre a jeftine,znaci da Boca postaje mocna i poznata u smislu dolazaka igraca do sad su obicno mlade uzimali za sicu,ili na posudbe vecinom igrace,pokusali smo Gigliotija iz Kine vratit ali Kinezi previse traze stoga Tevez ili mozda cak otkupe Osvaldov ugovor jer je i sam rekao da bi volio se vratit ali vidjet cemo
U nastavku sezone igramo u slijedećoj garnituri:
Što se tiče posljednjih rezultata stanje je ovako:
U ligi smo danas igrali derbi sa favoritom za titulu.
Disciplinovanom igrom u odbrani i kontra-napadima smo tražili našu priliku, pa u 82` pogađamo za 0:1, te je to bio i krajnji rezultat.
Grupnu fazu LŠ smo izdominirali.
Vidjet` ćemo kako će dalje ići kada krenu play off utakmice.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Drugi poraz u ligi... U prvih 10 kola smo primili 3 gola, a danas 2... Sve mi je bilo jasno, kada sam video ocene igrača posle utakmice... Svi oni igrači koji su u odličnoj formi i nisu do sada dobijali šestice, danas jesu, a oni igrači koji su u lošijoj formi, svi do jednog dobili sedmice Sve živo smo promašivali, ništa protivnik nije ni branio, ni blokirao... I po 1000. put se dešava da protivnički igrač napravi faul, a ne dobije drugi žuti karton i već u sledećem napadu da gol... Pali smo na drugo mesto...