Ispadanje iz kupa... U prvoj utakmici protivnik je uvalio frljoku u 90. minutu, iz drugog šuta u okvir, a sada je isti igrač pogodio iz prvog šuta... Drugi gol smo primili iz duplog kornera, 10. iz poslednjih 15 šansi protivnika... Za isto vreme, svi moji timovi su promašili jedno 15-ak duplih kornera... Šaraj bre malo Nordeuse, nemoj samo mene da **beš duplim kornerima...
Juče poraz od drugoplasiranog, kome smo bežali 3 boda... Nisam gledao tekmu, ali mi je sve jasno... Po starom Nordeus običaju, tim koji igra sa dva defanzivca, ovaj put dva štopera, je nepobediv (ocene 9 i 8 ovaj put, uobičajeno je 9 i 9)
U LŠ samo 0-0... Zakomplikovali smo pred poslednje kolo... Protivnik je imao samo 1 šut u okvir...
Službeni nacionalni paketi su na akciji, 27-29T za dres, 30 za "grb". Osobno mislim da bi bilo bolje da su stavili službene grbove nacionalnih nogometnih saveza, ali tko bi kupio grb HNS-a (s obzirom na "ljubav" navijača i čelnika saveza).
Hrvatska, BiH, Engleska i Turska su na akciji.
Inače moji timovi imaju šarolike rezultate
Glavni tim u ligi je drugi sa 2 boda zaostatka iza prvog i prednosti ispred 5. U LP neće proći grupu, a u kupu u 1/8 finala ima prednost 1-2 iz gostujuće utakmice protiv vjerojatno neaktivnog tima s višeg nivoa. Današnja utakmica LP mi rezultatski gotovo ništa ne znači, ali biti će to statistički jubilej jer će moja obrana sad kompletno imati 200+ nastupa po igraču. Nana Johnson je na 199 pa će mu ovo biti 200. utakmica. Evo screenshot moje velike četvorke, 3 braniča i ST Yusoh koji su kralježnica mog tima sezonama. Pošto među statistikama igrača nema one za ukupan broj asistencija, našao sam podatak među statistikom kluba da je Yusoh u 175 nastupa ukupno zabio 130 golova i sakupio 115 asistencija.
FC Shakhtar je zvjer ove sezone, vodi u ligi s 26 bodova, +27 GR, vodeći u grupi LP sa 13 bodova (6 prednosti ispred 2.) i u kupu je slavio u 1/8 finala 1-3 u gostima
Celtic je toliko loš u ligi da će Limeni izgubit preostale živčane stanice :rolleys: 9. mjesto lige sa 14 bodova je do sad bila nepoznanica ovom škotskom velikanu, ali zato u LP brane čast sa 5 pobjeda i GR 24/2 a u kupu su ispali u 1/16 finala (3. runda)
Clermont je još i gori od Celtica, 11 bodova u ligi (Celtic u LP ima više hahahahaha), 10. mjesto, gol razlika -1, 7 utakmica bez pobjede. U LP je vodeći u grupi s 9 bodova, bod mu treba danas da osigura prvo mjesto grupe.
Ex top eleven player
Čudi me što su ubacili samo par dresova i grbova,šteta što nema od ostalih reprezentacija koje igraju danas...pa sutra...
@Vedran Boca Juniors
Šta ti kažeš na transfer tračeve da Tevez napušta Juventus i prelazi u Boca Juniorse?
Ex top eleven player
Ako neko ima volje da mi pokloni belgijski grb,bio bih mu zahvalan.Za desetak dana vraticu mu ,moze da bira grb koji oce do 30 tokena.Zaboravio sam da na laznjacima sakupim tokene ...