Originally Posted by
vedran boca juniors
nisu gluposti sinisa pricao sam sa adminom na engleskom djelu supporta bas za banovanje i lik mi je sam rekao da su me prijavili,a oni randomom provjeravaju timove,naravno vecinu sa balkana jer varamo realno,nadalje provjera je jednostavna prosjek lige se gleda a ako imas sve 7-8* igrace naravno da ce te pratit,isto tako mi je rekao da je mjerilo kvalitet murhina dakle cim si jaci od njega odma te obiljeze i prate,da naglasim ne banaju zbog kofera toliko koliko zbog tokena,a za kofere vas pojedino blokiraju matomy,sponsorplay,supersonic ads i ostali to dobiojete na mail od njih obavijest.Tokeni su im trn u oku i tu nema price,mene su prijavili da hak imam i da varam na tokenima i kad sam reko i objasnio oni privjerili i tim mi vratili,i da se razumijemo ovdje svako svakog moze prijavit ali ko je toliko retardiran od nas tu da se međusobno prijavljuju,dakle ako u ligi svi skidate kao recimo najveci level lige tada niko nedira jer nije velika razlika u kvaliteti i nisi upadljiv,ali i ako cesto sluzbene dresove i grbove uzimas a ne kupujes tokene jasno da si sumnjiv zar ne