Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    kupim igraca 18 amc amr za jedan token, reko super kad ono igrac sa najsporijim progresom ikada posle treninga tako da nece izgurati ni celu sezonu. Ali, na utakmici na kojoj je debitovao u prvenstvu covek je dao 6 ( sest ) golova i usao u istoriju kluba verovatno za sva vremena.
    A na sledecoj utakmici ( prijateljska ) ulazi na teren u 46-om minutu i dva minuta kasnije direktan crveni zbog pljuvanja. Nordeuse, imam to dostignuce od ranije tako da hvala ne treba vise. Ali, ono sto je neverovatno covek je za ta dva minuta dobio skil poen i progres od +136.
    Ako covek igra ovu igricu dovoljno dugo svasta ce doziveti.
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-slika1.jpg
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-slika2.jpg

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    kupim igraca 18 amc amr za jedan token, reko super kad ono igrac sa najsporijim progresom ikada posle treninga tako da nece izgurati ni celu sezonu. Ali, na utakmici na kojoj je debitovao u prvenstvu covek je dao 6 ( sest ) golova i usao u istoriju kluba verovatno za sva vremena.
    A na sledecoj utakmici ( prijateljska ) ulazi na teren u 46-om minutu i dva minuta kasnije direktan crveni zbog pljuvanja. Nordeuse, imam to dostignuce od ranije tako da hvala ne treba vise. Ali, ono sto je neverovatno covek je za ta dva minuta dobio skil poen i progres od +136.
    Ako covek igra ovu igricu dovoljno dugo svasta ce doziveti.
    Click image for larger version. 

Name:	slika1.JPG 
Views:	34 
Size:	58.8 KB 
ID:	46900
    Click image for larger version. 

Name:	slika2.JPG 
Views:	33 
Size:	94.5 KB 
ID:	46901
    Možda ne voli da trenira, pa je spor, a na utakmicama dobija 1000%...

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Možda ne voli da trenira, pa je spor, a na utakmicama dobija 1000%...
    A možda je bio jeftin? Meni je bitno da ima dobru formu, razvoj mi nije toliko bitan osim ako ne kupujem skupe igrače
    Ex top eleven player

VIP
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-celtic8.png

Odavno verujem da Nordeus namerno targetuje neke igrače kada su povrede u pitanju, ali ovo je otišlo predaleko... Linton je za dve sezone i 4 dana doživeo već šestu povredu, četvrtu u poslednjih 19 dana (16 dana na terapiji za poslednje 4 povrede)... Znači bukvalno, tek oporavljeni igrač, sa 100% morala i kondicije se svaki put povredi na prvoj sledećoj utakmici...

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-24.png

Pobeda u ligi... cena 15 crvenih kofera...

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-23.jpg