Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Okej, u pravu ste losa forma sjebe i zvezdu tima. Ali evo mog iskustva: igram protiv ne bas jake ekipe, pobedim 5:0 moj golman se smorio jer nije imao posla i dobije 5. Po vasoj logici odmah sa njim na klupu "wrong" ostavim ga i za sledecu i covek dobije 8. Druga situacija neka bude ista tekma recimo moj napadac postigne 2 gola i tri asistencije dobije 9 po vama mora da igra sledecu "wrong again" covek na sledecoj tekmi ne uradi nista za 90 minuta i dobije 6.
    Loša forma nije jedna loša utakmica. Primjeri koje si ti naveo su poznati kao loš dan. To je isto kao i u stvarnom nogometu, igrač može biti u odličnoj formi, ali ako mu se dogodi loš dan, ne znači da mora na klupu. Top eleven jezikom, ako igrač ima formu 7-7-7-7-5 ne znači da on u lošoj formi, tek će sljedeće utakmice pokazati u tom slučaju.
    Loša forma je kad igrač ima npr. 6-6-5-6-5 ili lošije. Ni ja ne stavljam na klupu igrače koji su odigrali jednu utakmicu loše. Ako odigra 3-4 loše utakmice zaredom, onda ga stavljam na klupu.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Loša forma nije jedna loša utakmica. Primjeri koje si ti naveo su poznati kao loš dan. To je isto kao i u stvarnom nogometu, igrač može biti u odličnoj formi, ali ako mu se dogodi loš dan, ne znači da mora na klupu. Top eleven jezikom, ako igrač ima formu 7-7-7-7-5 ne znači da on u lošoj formi, tek će sljedeće utakmice pokazati u tom slučaju.
    Loša forma je kad igrač ima npr. 6-6-5-6-5 ili lošije. Ni ja ne stavljam na klupu igrače koji su odigrali jednu utakmicu loše. Ako odigra 3-4 loše utakmice zaredom, onda ga stavljam na klupu.

Da, slazem se 5 losih utakmica za redom i moze se konstatovati da je igrac u losoj formi.
    Ali, gluposti Nordeusa su u sledecem: ako moja ekipa dobije pet tekmi za redom rezultatima 2:0 i 3:0 i moj golman dobije ocene 5 i 6, kakva crna losa forma onda neka to promene i neka golman bude neocenjen!
    Dalje, ako moja ekipa ima pet tekmi od kojih su dve u prvenstvu protiv napustenih ekipa i recimo tri prijateljske gde mog napadaca od sedam zvezdica cuvaju likovi od dve tri zvezdice i on naravno dobije ocene 8-9 to uopste ne znaci da je u dobroj formi. i onda sledi recimo polufinale lige prvaka gde taj napadac protiv odbrane od 5-6 zvezdica ne da ne moze da da gol nego nema ga nigde a u komentarima se maltene i ne spominje. Kako to ako je zadnjih 5 tekmi igrao 8-9-8-7-9!?!! I da, napisao si da igraca stavis na klupu ako odigra 3-4 lose tekme. A kako znas da bas tada Nordeus algoritam nije odlucio da taj igrac ponovo krece sa dobrim igrama a ti si ga stavio na klupu?!
    U pravu je MACVA igrica je odlicna za ubijanje vremena ali je puna rupa!
    Naravno, igram tek 12-tu sezonu ali trenutno imam ovakvo misljenje. Nece biti ni prvi ni poslednji put ako promenim misljenje. :-)

VIP
    Ove sezone sam za igrače dobio na pregovorima preko 100 ponuda od 0 tokena... Pa dajte makar jedan token, nane vam ga piroćanske...