sorry sto si izgubio i to ubedljivo, ali ovakve situacije su za mene realne i voleo bih da je uvek ovako u igrici. Naime, ekipa ujednacenog kvaliteta ( svi pet zvezdica) i po koja spec protiv sarolikog sastava gde niko nema spec. Nikad nisam video da svih pet igraca u odbrani dobije peticu - ekipa ti je bas podbacila. E sad, svi su posle bitke generali, ali da li je ključno bilo to što nisi imao DMC-a da čuva njegovog AMC-a?
Ma promenio sam ja 3 formacije, ubacio i DMC i ništa... Nije problem u porazu, već u nebuloznim ocenama koje mi ništa ne kazuju...
Evo ti i forma defanzivaca u poslednjih 5 utakmica...
Fábian ~ 7 7 9 8 8
Pak ~ 7 8 8 7 8
Brown ~ 7 8 8 7 8
Birtalan ~ 7 7 7 9 8
Rebocho ~ 7 9 7 8 8
Kao što vidiš, baš sva petorica su u poslednjoj utakmici dobila osmice...
Kod mene ove sezone najgora TL od pocetka mog igranja TE..
Neverovatno, igram u gostima prvenstvo protivnik od osmog minuta ima igraca manje i izgubim 2:0! Na poluvremenu pri rezultatu 0:0 umesto MC-a ulazi AMC da izvrsim pritisak na zadnju liniju ( iskljucen DL ) primam gol puca mi veza i dok sam se vratio nazad samo mogu da konstatujem da sam izgubio 2:0!
Ovo nije uvod u "sve najbolje ja vise ne igram ovo sranje" jer pre ce Nordeus da ukine igricu ali cisto da podelim muku sa Vama i da konstatujem da sledeci put kad Vas protivnik odmah na startu dobije crveni bez radovanja budite zabrinuti! :-)
Attachment 49242
Attachment 49243
Attachment 49244
Attachment 49245
Sutra mi je važna utakmica, igram protiv jedne "ludačke formacije".
Molio bih vas za savjet kako postaviti formaciju protiv ovakvog rasporeda igrača na terenu?
![]()