Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-butd10.png

I kako ja da znam sad ko je kriv za primljene golove... Od svih 5 defanzivaca, samo je Brown jednom ocenjen peticom... I što je najgore, svima je pao moral za bar 50%...

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-41.jpg

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Click image for larger version. 

Name:	BUTD10.png 
Views:	36 
Size:	6.2 KB 
ID:	49209

I kako ja da znam sad ko je kriv za primljene golove... Od svih 5 defanzivaca, samo je Brown jednom ocenjen peticom... I što je najgore, svima je pao moral za bar 50%...

Click image for larger version. 

Name:	41.jpg 
Views:	36 
Size:	54.5 KB 
ID:	49216
    sorry sto si izgubio i to ubedljivo, ali ovakve situacije su za mene realne i voleo bih da je uvek ovako u igrici. Naime, ekipa ujednacenog kvaliteta ( svi pet zvezdica) i po koja spec protiv sarolikog sastava gde niko nema spec. Nikad nisam video da svih pet igraca u odbrani dobije peticu - ekipa ti je bas podbacila. E sad, svi su posle bitke generali, ali da li je ključno bilo to što nisi imao DMC-a da čuva njegovog AMC-a?

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    sorry sto si izgubio i to ubedljivo, ali ovakve situacije su za mene realne i voleo bih da je uvek ovako u igrici. Naime, ekipa ujednacenog kvaliteta ( svi pet zvezdica) i po koja spec protiv sarolikog sastava gde niko nema spec. Nikad nisam video da svih pet igraca u odbrani dobije peticu - ekipa ti je bas podbacila. E sad, svi su posle bitke generali, ali da li je ključno bilo to što nisi imao DMC-a da čuva njegovog AMC-a?
    Ma promenio sam ja 3 formacije, ubacio i DMC i ništa... Nije problem u porazu, već u nebuloznim ocenama koje mi ništa ne kazuju...

Evo ti i forma defanzivaca u poslednjih 5 utakmica...

Fábian ~ 7 7 9 8 8
    Pak ~ 7 8 8 7 8
    Brown ~ 7 8 8 7 8
    Birtalan ~ 7 7 7 9 8
    Rebocho ~ 7 9 7 8 8

Kao što vidiš, baš sva petorica su u poslednjoj utakmici dobila osmice...