Page 54 of 87 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast
Results 531 to 540 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    U ligi igram sa rezervama, u LP sa najboljim timom. Rezultat će biti vjerovatno ponavljanje levela. 4 direktna crvena kartona u ligi i to svi na samom početku utakmice i kad ne pratim. Ekipa posložena za narednu sezonu istog levela, sumnjam da cu zavrsiti u prvih 7, sad to više i ne želim. Ako prodjem level dobro je ali od taktike ne odustajem.

16 nordgena, neki čak kupljeni sa specijalnošću. Otpustio sam skauta DR da bi potpisao sa DR/DC živi zid.
    Znaci Mesa brate drzimo se plana sa rezervama liga a LP pun gas,os da ti pustim ako prođemo u iducu rundu LP da osvojis meni dopizdilo vec igrat finala koja igram zadnjih 6 sezona

Famous Top El's Avatar
    I evo je prva osmica u nasem timu............
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_61.jpg

Famous Top El's Avatar
    Protivnik u osmini-finala LS moj prijatelj...................
    Njegova postava
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_62.jpg

Moja
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_63.jpg

danas LP protivnik 46 lvl ali 2Q slabiji

moja momcad i formacija

protivnikova momcad i formacija

bit ce veselo,naravno necu ni pratit slazem tim za iducu sezonu jer cu ponavljat level kao i ortak Mesa pa cu probat kup napast

Champion lespa's Avatar
    2:2 u ligi prvaka ali jos jedna povreda i jos 15 crvenih kofera potroseno. Ne pamtim da li sam ikada imao 4 povrede u jednom danu i to bez treninga samo tekme. strasno!

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-capture-7.jpg

Quote Originally Posted by lespa View Post
    2:2 u ligi prvaka ali jos jedna povreda i jos 15 crvenih kofera potroseno. Ne pamtim da li sam ikada imao 4 povrede u jednom danu i to bez treninga samo tekme. strasno!

Click image for larger version. 

Name:	capture-7.JPG 
Views:	24 
Size:	42.5 KB 
ID:	49567
    urnebes je kad se 3 povrede i zamjenis ih povedes 1-0 i onda ti se i 4-ti igrac povredi i izgubis 2-1 s time da golove primis u 81' i 83' min,tada tablet-mobitel,laptop lete od zid a jebes mater nordeusu

VIP
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-celtic9.png

Ma super, drago mi je kad je Trolldeus naklonjen timu koji ima dva igrača manje na terenu, pa im dozvoli da ti uvale gol u 89. minutu... I još ti povrede igrača na 20 dana, da moraš ili da ga prodaš ili da potrošiš 15 crvenih... Kao i 1000 puta do sada se ispostavilo, da kad Gomes padne u formi, Celtic ne igra...

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-24.jpg
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-25.png

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-23.png

VIP MNK Kaskada's Avatar
    MNK Kaskada III:

Trolovan sam u posljednoj utakmici protiv kluba koji se zove lijhvexgrtvyw (igrao je samo sa 2 DC u odbrani).

U LP valjda prolazim dalje, imam prednost, dosta jak protivnik, ali u prvoj utakmici nista posebno nije pokazao osim trola u 90 min, gdje postize gol bukvalno u zadnjoj akciji iz slobodnjaka.

A u kupu sam prvi put naišao na protivnika koji ima igrače svjetske klase, njih 5-6. Ja sa 2 skauta nemam nikakvih šansi.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    MNK Kaskada IV:

U ligi do 8 kola monotonija, a onda 3 loša rezultata pa sam izgubio prvu poziciju, ali nakon toga i protivnici su imali loše rezultate pa smo ponovo prvi. Marko Sjanic nastavlja da puni protivnicke mreže, šteta samo da slabo napreduje i vjerovatno sledeca sezona mu je i posljednja.

U LP smo ispali u grupi zbog trolovanja sa 2 DC u odbrani vise o tome u sekciji NEREALNI REZULTATI.

U kupu smo zaista favoriti ali necemo da potcijenimo Žuti Zid i njegove menadžerske sposobnosti, do titule sa dozom poštovanja.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    MNK Kaskada II: (server 50)

U ligi se dobro držimo iako 5-6 timova ima jače ekipe od naše.

U 1/16 LP mnogo težak protivnik, sumnjamo da ćemo proći.

Osvajanje kupa čini se kao jedino realno (snižavanje Q još uvijek uspijeva), sve ostalo što se osvoji dobro je.

Page 54 of 87 FirstFirst ... 444525354555664 ... LastLast