danas LP protivnik 46 lvl ali 2Q slabiji
moja momcad i formacija
protivnikova momcad i formacija
bit ce veselo,naravno necu ni pratit slazem tim za iducu sezonu jer cu ponavljat level kao i ortak Mesa pa cu probat kup napast
Ma super, drago mi je kad je Trolldeus naklonjen timu koji ima dva igrača manje na terenu, pa im dozvoli da ti uvale gol u 89. minutu... I još ti povrede igrača na 20 dana, da moraš ili da ga prodaš ili da potrošiš 15 crvenih... Kao i 1000 puta do sada se ispostavilo, da kad Gomes padne u formi, Celtic ne igra...
![]()
MNK Kaskada III:
Trolovan sam u posljednoj utakmici protiv kluba koji se zove lijhvexgrtvyw (igrao je samo sa 2 DC u odbrani).
U LP valjda prolazim dalje, imam prednost, dosta jak protivnik, ali u prvoj utakmici nista posebno nije pokazao osim trola u 90 min, gdje postize gol bukvalno u zadnjoj akciji iz slobodnjaka.
A u kupu sam prvi put naišao na protivnika koji ima igrače svjetske klase, njih 5-6. Ja sa 2 skauta nemam nikakvih šansi.
MNK Kaskada IV:
U ligi do 8 kola monotonija, a onda 3 loša rezultata pa sam izgubio prvu poziciju, ali nakon toga i protivnici su imali loše rezultate pa smo ponovo prvi. Marko Sjanic nastavlja da puni protivnicke mreže, šteta samo da slabo napreduje i vjerovatno sledeca sezona mu je i posljednja.
U LP smo ispali u grupi zbog trolovanja sa 2 DC u odbrani vise o tome u sekciji NEREALNI REZULTATI.
U kupu smo zaista favoriti ali necemo da potcijenimo Žuti Zid i njegove menadžerske sposobnosti, do titule sa dozom poštovanja.
MNK Kaskada II: (server 50)
U ligi se dobro držimo iako 5-6 timova ima jače ekipe od naše.
U 1/16 LP mnogo težak protivnik, sumnjamo da ćemo proći.
Osvajanje kupa čini se kao jedino realno (snižavanje Q još uvijek uspijeva), sve ostalo što se osvoji dobro je.