Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk Nemam tokena za grb Argentine nažalost morat ću kupit Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Nemam tokena za grb Argentine nažalost morat ću kupit Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk Napravi mejl i profil na fejsu i pošalji sebi kao poklon (imaš 40 tokena sada kada napraviš profil), ili uđi od nekog prijatelja pa pošalješ.
Osvojene lige: 8 Drugo mjesto u ligi: 3 Osvojene Lige prvaka: 4 Finalist Lige prvaka: 7 Finalist kupa: 1
Originally Posted by Hadis Karalić Napravi mejl i profil na fejsu i pošalji sebi kao poklon (imaš 40 tokena sada kada napraviš profil), ili uđi od nekog prijatelja pa pošalješ. Imam ja profila ali neda mi se Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Nemam tokena za grb Argentine nažalost morat ću kupit Popravi Veco budzet prvo :P
Originally Posted by Bulevar FC Popravi Veco budzet prvo :P Ma jebes pare,pare ljude kvare moraju ginut za plaću igrači nema labavo Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Edgar je odigrao 250. utakmicu za klub
Malo sam se igrao sa Excel-om i napravio grafikon za ocene igrača tokom sezone
Originally Posted by Steppenwolf Malo sam se igrao sa Excel-om i napravio grafikon za ocene igrača tokom sezone Ti si car odi studirati na MIT Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Hadis Karalic@ hvala za grb oduzit ću ti se Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Forum Rules