Posle 9 sezona FK Partizan je ponovo u finalu kupa, ali nas je sudija unakazio... Čak tri standardna veznjaka neće moći da pomognu ekipi u finalu, MC Ireland (crveni), MC Kniat (4. žuti u 5 utakmica u kupu, u ligi i LŠ bez kartona) i DMC Chivu (drugi žuti)... Protivnik nas je tukao nenormalno (23 faula, u jednom momentu su imali više faulova, nego uklizavanja), ali smo mi dobijali kartone... Poveli smo u 1. minutu golom Irelanda i stvorili gomilu šansi, koje smo promašili ili je protivnički golman odbranio... Zoi je dobio epitet igrača utakmice, iako je promašio brdo šansi koje su mogle da nam olakšaju prolaz dalje... U finalu, sa rezervistima na sredini nemamo šta da tražimo, svi su u lošoj formi...
![]()
@ wolf
mislim da nisi pogrešio, jer da si ih odmarao ne bi prošao u finale. U svakom slučaju, srećno u finalu.
Liga:
Liga sampiona:
Ispali smo na penale a malo je falilo da izbacimo tim sa 6 igraca sv. klase i sve ostalo skauti
![]()
imam pitanje
napravio sam novi profil i poslao si zahtjev za top11 na njega i kad sam htio uci pokazalo mi nesto cudno,pokusao sam i sam bez pozivnice uci i isto mi izbacuje
ovo na slici
sta to znaci ako iko od vas zna
samo otvori u novom tabu: Play Now - Top Eleven be a Football Manager
Već 19 sezona ne uspevam ući u finale LŠ sa Belgrade United-om... U poslednjih 8 sezona, 4 puta smo ispadali u polufinalu... Posle poraza 2-3 kod kuće, protivnik je pomerio revanš u 4:30 prošle noći... Čekao sam utakmicu, ali nije počela u 4:30... U 4:31 sam restartovao igru i video da je rezultat simuliran, 1-0 za protivnika... Totalno nefer od strane Trolldeusa...
![]()