Igrač koji se 2 puta zaredom povredi je invalid, prodaj ga :-P. Igrači 3-4* se češće ozljedjuju, istreniran igrač nema tih problema, dignes ga na 7-8*
Igrač koji se 2 puta zaredom povredi je invalid, prodaj ga :-P. Igrači 3-4* se češće ozljedjuju, istreniran igrač nema tih problema, dignes ga na 7-8*
Nije loseeee
Obezbedjen i drugi trofejjjj a u finale da bih usli, moramo da pobedimo gromadu od menadzera :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Pa da sam gromada ne bih se slozio,ipak si ti duplo veci menadzer od mene...![]()
Ispali smo iz kupa u ligi neprkosnoveni a u LŠ sve je moguće
Liga:
LŠ:
Sledeći protivnik:
Uzdam se u to da neće menjati formaciju![]()
Hajmo BiH, U16 košarkaška reprezentacija u finalu protiv Litvanije.
Haaajmooo
Sent from my C1505 using Tapatalk
Finale pre FINALAAAAA
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Igram protiv prvog u ligi, jači je od mene mnogo, meni je kvalitet 51.4 *****, a njemu 58.5******. Igra formaciju 4-5-1, šta da odigram. U prvom dijelu sezone, rezultat je bio 2-1 za mene. Inače sam na drugoj poziciji i realno je da ću tako završiti, prvi mi bježi 8 poena, a ja trećem i četvrtom 4 poena.
Last edited by Branko Klikovac; 08-17-2015 at 11:00 AM.
@ klikovac
moj savet uzmi sa velikom rezervom ali evo:
ti uradi ono što možeš a to je da osvežiš ekipu zelenim i plavim koferima ( ako ih imaš naravno), stavi igrače koji imaju ocene 7-8 i nemam pojma ako igra sa čak petoricom na sredini a ti onda probaj dugim loptama možda i upali. :-)
u svakom slučaju prati tekmu i ako vidiš po komentarima da ti je ekipa anemična menjaj formaciju. srećno!