Igrač koji se 2 puta zaredom povredi je invalid, prodaj ga :-P. Igrači 3-4* se češće ozljedjuju, istreniran igrač nema tih problema, dignes ga na 7-8*
Istrenirao sam ih 12, samo se golman ozlijedio prilikom treninga
Imam običaj kad mi se igrač ozlijedi da ga ne izliječim potpuno nego ostavim 1 dan do.oporavka i ne ubacujem ga odmah u igru nego ga i odmorim 1 dan nakon oporavka.
Branko mislim da me nisi shvatio. Ako ti igrač ima kondiciju na 90% prije treninga nakon samo jedne trening utakmice kondicija ce mu biti na 80%, a nakon 2 sigurno ispod 80%, a ti kažeš da uradis 3-4 treninga - pogrešno. Ako mu kondicija padne ispod 80% nakon samo jedne trening utakmice dodaj mu 1 rest a to je +15% kondicije, mozda je sad jasnije, a mozda ja tebe nisam shvatio :-)
Nije loseeee
Obezbedjen i drugi trofejjjj a u finale da bih usli, moramo da pobedimo gromadu od menadzera :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Pa da sam gromada ne bih se slozio,ipak si ti duplo veci menadzer od mene...
Ispali smo iz kupa u ligi neprkosnoveni a u LŠ sve je moguće
Liga:
LŠ:
Sledeći protivnik:
Uzdam se u to da neće menjati formaciju
Hajmo BiH, U16 košarkaška reprezentacija u finalu protiv Litvanije.
Haaajmooo
Sent from my C1505 using Tapatalk
Ja sam igračima skroz praznio kondiciju, tako što bih im davao trening utakmice, dok se prvi ne povrijedi i onda batalim. Restove im nisam dodavao, jedino ako forsiram samo jednog igrača, a ostale ne treniram, pa mu ja uradim 9 trening utakmica (dok mu ne ispraznim kondiciju), pa mu dodam 6 restova, pa mu opet ispraznim kondiciju treninzima, pa mu opet dodam restove i sve tako. Nismo se razumjeli jer sam loše objasnio problem, a bojim se da neće biti pozitivnih promjena ni nakon ovog.
Last edited by Branko Klikovac; 08-16-2015 at 08:45 PM.