Prođem grupnu fazu LP sa svih 6 pobjeda (i prvog mjesta), nakon toga izgubim obje utakmice utakmice osmine finala od relativno slabijeg protivnika koji nije pratio niti jednu od dvije utakmice...
Prođem grupnu fazu LP sa svih 6 pobjeda (i prvog mjesta), nakon toga izgubim obje utakmice utakmice osmine finala od relativno slabijeg protivnika koji nije pratio niti jednu od dvije utakmice...
@ najdox
Pa nije ni morao da prati tekme. Verovatno je kupio malo tokena pred dvomec i prolaz osiguran! ;-)
Salim se malo. Jebiga, nisi imao srece!
Ja vec drugu sezonu snizavam kvalitet ekipi, prvoj postavi je moral veoma dobro ili savrsen i prvi sam u ligi, liga prvaka cetvrtfinale i kup polufinale za sada možda bude i bolje od toga do kraja sezone. Ne kazem da je sigurica, ali probaj.
Meni u ligi prvaka nije htio da pomogne prijatelj , a vec je bio osigurao prolazak ..
Uz ovakav skor 6 bodova do 1.mesta nije ni mnogo
stavim igrača na prodaju (19 god, MC dva tri poena do sledeće zvezdice), početna cena 540k na kraju prodat za 1,12 miliona!
u pitanju je treci nivo. to mora da je bilo preko 15 rundi. kako god, lepa vajdica. :-)
Liga sampiona:
Solidno protiv dosta jaceg protivnika ali nije bas morao taj gol u 89.min.
Liga:
Krenulo nas konacno... u sledecem kolu protiv lidera i prilika da dodjemo na -3
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Momci jel ovo samo meni neće da se očita server ili je svima tako?
@Sve mogu da pokrenem (yt, fb...) samo top eleven nešto neće?