Page 27 of 44 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 261 to 270 of 443
Like Tree653Likes

Thread: ☆ Sezona 69 - 26. Jul ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    @ kaskada

I ja sam u slicnoj situaciji kao i ti. Posto vec drugu sezonu igram sa rezervama kvaliteta 2-3 zvezdice, igra mi stalno prva postava i dosta zelenih kofera trosim da bi bili spremni za drugu tekmu tog dana. A sa zelenim i crvenim koferima slabo stojim jer sam se pojavio na radaru Nordeusa . pozitivno je to sto u Kupu zadnje dve sezone stizem do same zavrsnice. Procitao sam tvoj post gde kazes da uvek gledas da su ti igraci sa moralom uvek max pa sam i ja poceo to da praktikujem jer imam preko 200 plavih kofera. I za sada ide dobro, ziv sam u sva tri takmicenja ali nemoguce je provaliti da li je to razlog dobrih igara.
    moze mala pomoć vezano za formaciju: igram formaciju 4-5-1v( krila crvene strelice, preko krila) gde krila postizu mnogo vise golova od dva napadaca koja rotiram. Sta treba da promenim da i napadaci prorade recimo umesto "preko krila" da bude "kombinovano"? Ne znam da li su napadaci zrtve formacije ili su jednostavno losi?

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ kaskada

I ja sam u slicnoj situaciji kao i ti. Posto vec drugu sezonu igram sa rezervama kvaliteta 2-3 zvezdice, igra mi stalno prva postava i dosta zelenih kofera trosim da bi bili spremni za drugu tekmu tog dana. A sa zelenim i crvenim koferima slabo stojim jer sam se pojavio na radaru Nordeusa . pozitivno je to sto u Kupu zadnje dve sezone stizem do same zavrsnice. Procitao sam tvoj post gde kazes da uvek gledas da su ti igraci sa moralom uvek max pa sam i ja poceo to da praktikujem jer imam preko 200 plavih kofera. I za sada ide dobro, ziv sam u sva tri takmicenja ali nemoguce je provaliti da li je to razlog dobrih igara.
    moze mala pomoć vezano za formaciju: igram formaciju 4-5-1v( krila crvene strelice, preko krila) gde krila postizu mnogo vise golova od dva napadaca koja rotiram. Sta treba da promenim da i napadaci prorade recimo umesto "preko krila" da bude "kombinovano"? Ne znam da li su napadaci zrtve formacije ili su jednostavno losi?
    Možeš staviti crvene i na dr i dl, ali i dalje 1 napadač protiv 2 štopera malo može napraviti, u toj formaciji krila dolaze do izrazaja, a koliko sam čuo od najboljih menadžera najbolja su krila koja imaju istreniranu poziciju ST. Što se tiče lijevog i desnog beka, iz mog ličnog iskustva, dobro je da imaju istrenirane pozicije dml i dmr.

Sent from my C1505 using Tapatalk

Champion lespa's Avatar
    @ Kaskada
    kul. hvala :-)
    DA, imam trenutno u prvoj postavi igraca na poziciji AMR koji je ST AMR i spec jedan na jedan. Stizu ga godine i gubi zvezdice ali takvi su igraci retki i drzacu ga u rezervama ( ocene 7-8), pogotovo sto nema za mene vise intenzivnih treninga.

VIP Macva FC's Avatar
    Dobro smo prosli u prvim utakmicama :-)

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Macva FC's Avatar

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post

Idemooooooooooo
    Vidim ja zadnje 2 sezone uvijek mi pun stadion, a pre par sezona cijene na 80 i nije bio uvijek pun. Ja sam isto pravio razliku 5 (liga, kup i LP) s tim da najvecu cijenu stavim ulaznicama za LP. Valjda nakon one promjene u finansijama za veće levele i cijene ulaznica mozemo povecati.

Sent from my C1505 using Tapatalk

Apprentice DakAfcB's Avatar
    Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    J..... vas igrica ovakva, neću više da kukam, niti da se javljam kad me j... ovako. Mijenjam zanimaciju TROLOVI
    ☆ Sezona 69 - 26. Jul ☆-screenshot_1.jpg
    Molim bez suvislih komentara.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Lagano sam pukao u kupu 7:0 xD

Champion lespa's Avatar
    E izgleda da je Nordeus primio u radni odnos coveka kome je IQ preko 60. Dobio sam poruku na mob da postoji ponuda za mog igraca.
    Konacno!

Page 27 of 44 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast