PepG, treba li ti golman? Nakucao sam mu 1 na 1...
Mučio sam se na početku sezone u prvih 5 kola i u zadnja 3 kola takodje, neznam šta je problem. Primjetio sam da dok koristim dresove BiH ne troluje me igra i imam dobre rezultate. Baš čudno hahahahah. Ali i kad izgubim utakmicu imam statistiku bolju od protivnika
LIGA POLUSEZONA:
Ligaški rezultati:
MNK Kaskada IV
LIGA POLUSEZONA:
U ligi ide nam perfektno, u LP smo prošli dalje u osminu finala (jedva) i imamo pobjedu u prvom meču 1:0. U kupu smo ispali u kvalifikacijama i nažalost nećemo moći uzeti treći kup zaredom. Sjanić, Bubanja i Muller, najbolji igrači iz prošle sezone, ove sezone su konstantno ozlijedjeni i vjerovatno su te ozljede razlog slabijih igara u LP i kupu jer igramo svaki dan po 2 utakmice sa identičnim prvim sastavom i igrači su mnogo umorni. Sve zalihe tretmana potrosene su jos na pocetku sezone, jedino nam rest-ova ne manjka.
MNK Kaskada III
LIGA POLUSEZONA:
U LP (osmini finala) smo pobijedili u gostima 0:2, u kupu (osmini finala) smo ispali od mnogo jačeg protivnika Vukovi 1907.
MNK Kaskada II: (server 50)
LIGA POLUSEZONA:
U LP smo ispali u grupnoj fazi 2 boda iza prvoplasiranog, u kupu smo prošli u četvrtfinale. Mnogo slaba transfer lista i mnogo aktivnih menadžera na transfer listi u bilo koje doba dana, pa nismo mnogo mijenjali ekipu. Napad ove sezone mnogo slab ali i ostatak ekipe. Golman dobro napreduje i jedini je skaut u ekipi.