Loš niz se nastavio, mada sam pratio i mijenjao formacije. 4 utakmice u nizu bez pobjede.
Loš niz se nastavio, mada sam pratio i mijenjao formacije. 4 utakmice u nizu bez pobjede.
Dakle, kad smo svi zivjeli za Dinamo, dogadjali su se austrijski zlocinci (sudac koji nas osteto), golov u 90. pa cak i 120.minuti (Newcastle) imali smo Dudua, Modrica i Corluku pa smo od tog Arsenala izgubili 3-0 na Maksimiru..primali smo golove koje valjda ni zenska ekipa ne bi..i sad, sad kad nam se klub ogadio, kad nema emocija, kad nema BBB...mjesec dana nakon sto je Mamic bio u cuzi..mi ubijamo Arsenala...majku mu jebem..skako bi od srece, razbio bi nesto (protiv Manchestera tamo 1999 ili 2000 sam razbio slucajno staklo u kuci i zavrsio na hitnoj zbog ukljestenja vilice)dero bi se na sav glas...a ne mogu..
Oprostite sto trolam, ali moram se pojadat, jer me boli sto ne mogu navijati..a tako bi zelio...bas je zivot nekad jebeno nepravedan
Ovdje se radi o ugovoru sa vragom ocito, inace nema Dinamo ekipu za 2.fazu da ga hebes, i nije mi jasno kako si to zakljucio, pa nismo jednu Folu mogli dobiti, jedva zadrzali 3-0 protiv Norvezanna, obrana igrala amaterski, ali evo posrecilo se gadovima i neka slave, mozda sad imaju sanse za proljece u Europi ako dobro odigraju sa Grcima, i to je to, prosle sezone je bio gotovo isti sastav pa su se obrukali u Europa ligi.
Uglavnom, danas su odigrali jako dobro i to moram reci, obrana nevjerovatno zrelo odigrala, nisu panicarili, sve mirno...prosto da covjek ne povjeruje, ja i dalje ne mogu vjerovati da se ovo dogadja.
Magija
[http://www.eudownloads.com/video.php...otion=x3738m9] [Alessandro Florenzi 1:1 Amazing Goal | Roma - Barcelona 16.09.2015 HD] is good,have a look at it!
Hocemo ovakve golove u 2D na T11 realno je