I meni je taj kup bio neosvojiva tvrđava. I dvije sezone kada sam bio najneaktiniji sam osvojio prvo i drugo mjesto u kupu . Sa skoro najgorom postavom koju sam imao, mislim loše ocjene su imali igrači, sa tom postavom sam osvojio kup, i tu sezonu nisam pratio skoro ni jedan meč. Tako da sam ubijeđen da je ovo RANDOM . Al' nekima to još nije jasno . #SamoSloboda
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Dešavalo se da jednog ili dva jača protivnika izbacim (1-2 levala jači) i onda ispadnem od trećeg takvog ili čak od nekog koji je moj level što je još gore, al je čudno to da me nikad nisu stavili da igram protiv level slabijeg čak i kad sam imao tim na 2*. Na lažnjacima je totalno druga priča gsje sam sa sva tri kluba uspio osvojit kup sa prosjecnim prvim timom bez konstantnog pracenja u roku 2 sezone. A na glavnom već znam da ću sledeće sezone opet u kup sa Glogovicom, Vučicom, Scorpionom, Travnikom i ostalima sa vrha Balkanskog servera.
Na glavnom profilu tanjirić sezona
Tri puta sam vodio i pukao na kraju xD
Na balkancu uzet kup i tanjirić samo videćemo koje boje
Sve u svemu slaba sezona
#Shadow ja sam mislio da si ti napustio taj BVB, jer sam davao podrsku dvije sezone a tebe nije bilo, a to si ti pauzirao (tankirao)?
Sent from my C1505 using Tapatalk
Da nije bio aktivan par meseci ove sezone sam ga reanimirao.
Pobeda u prvenstvu kod kuce 4:3 i titula kolo pre kraja.
Auuu kakva sezona! Posle 12 sezona CEDA FC uzima drugu trostruku!
titula u prvenstvu i prolaz u nokaut fazu lige prvaka nije iznenadjenje jer imam dobru ekipu ali priznajem ukenjalo me da u Kupu i nokaut fazi lige prvaka stignem do prvog mesta. pogotovo u polufinalu Kupa gde sam izbacio klub dva nivoa iznad.
Sad sledi prodaja igraca koje necu koristiti u sledecoj sezoni i priprema za sledecu.
Cestitke svima na osvojenim trofejima!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Auuuu lespa baš te krenulo, svaka čast.
Sent from my C1505 using Tapatalk
Zeza me komp pa ne mogu postaviti slike
Osvojena Liga i Liga prvaka protiv naseg rivala i prijatelja Borca.
Nego, sta to bi? Citajuci komentare i gledajuci onu emisiju jucer prije susreta Partizan - AZ, prezalili ste Litvu, kad ono..Litva u finalu