Verovap sam u ovu generaciju i mislio da moze do zlata ali visa sila se isprecila....jednostavno nisam prepoznao nase.Ovaj poraz jako boli i ja ga lecim alkoholom.....
Puko sam sinoc ko lajsna posle poraza. Sami sebe smo pobedili, dozvolili smo da nas nateraju da igramo kako oni igraji. Nisu oni nista posebno jaki ali smo mi bili daleko od svoje igre.
Evo i nas posle duzeg vremena i BANA koji smo pokupili :-))))
Sve u svemu, tesko sranje od igrice :-)))) Kaskadu smo izbacili iz LS tako sto nista nismo menjali u ekipi u odnosu na prvu utakmicu i naravno nismo gledali utakmicu a kao sto vidite prosli smo dalje pobedom od 3:1 u gostima :-)) to je samo jedan od primer ove fenomenalne igrice. Inace vec 10-15 dana ne pratimo meceve i uspeli smo izboriti LS za sledecu sezonu :-) Cestitam momci svima koji ste osvojili neki trofej i puno SRECE u novoj sezoni jer ocito bez nje nema nista.
Stigla je nova garnitura za NOVU sezonuuuu
Pozdravvvvvv
Idemooooooooooooooooo
Last edited by Macva FC; 09-19-2015 at 05:22 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Zavrsni rezime sezone:
Tabela:
Liga sampiona: Kraj u 1/8 finala sta reci posle dve sezone ovako rano ispadanje veliki neuspeh a sledece sezone bez lige sampiona.
Kup: Ispadanje u trecem kolu sta reci svako kolo koje se prodje je uspeh pehar daleko mi je bar par svetlosnih godina od mene.
Liga: Sta reci prosle sezone drugo mesto ove do polovine sezone drugo mesto posle neopisiv pad prosipanje bodova i protiv mnogo slabijih protivnika.
Realno mogao sam da se borim za peto sesto mesto ali cemu to.
Ekipa je skoro spremna za sledecu sezonu mada nabavio bih dva DCDR i jednog MRAMR,budzet oko 3B.
Jedno sam naucio ove sezone ma sta radio ako ti je trol rezultat namenjen nista ne mozes dzaba moral i kondicija na max ocene taktika itd itd.
Tabela
Utakmica od juce protiv prvog
Znate li nekog kome bi trebao ovaj igrac, server je balkanac?
Pozdrav
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
Juhuuuuu...
Otkljucali smo dostignuce "LOŠ DAN"...
Izgubili smo 8:0
Ahahahahahahahahaha...
Idemoooooooo...