Page 54 of 113 FirstFirst ... 444525354555664104 ... LastLast
Results 531 to 540 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Opet "slucajno" primam gol u 88 min. kao lider na tabeli... stelovanje tabele da se ne bih odlepio, uz one dve situacije od juce sad i ova ali ajde neka bude "slucajno"
    Isto mi se dešavalo prije nekih 5 ili 6 sezona majke mi. Primao sam u 7 od 11 utakmica gol u 88. minuti. Te slike sam lijepio i ovdje na forum, i to sve te golove sam primao od ekipa koje su bile zakovane za dno, na tako laganim utakmicama sam gubio bodove.

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Isto mi se dešavalo prije nekih 5 ili 6 sezona majke mi. Primao sam u 7 od 11 utakmica gol u 88. minuti. Te slike sam lijepio i ovdje na forum, i to sve te golove sam primao od ekipa koje su bile zakovane za dno, na tako laganim utakmicama sam gubio bodove.
    To sam primetio zato sto vodim 3 kluba paralelno inace ne bih

Famous vedran boca juniors's Avatar
    prosli smo dalje u LP uz odlicnu igru i 0-0 protiv objektivno jace momcadi,iako nismo zabili igraci su dosta dobro odigrali posebno obrana gdje se oba nova stopere pakuzuju kao dobra pojacanja,sigurni i pravovremeni sa reakcijom...danas liga gdje lovimo pozitivan rezultat da okrunimo dan sa bar 4 boda

Champion lespa's Avatar
    @ Macva

Sinisa, sredi malo inbox ne mogu da ti posaljem p.m.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ Macva

Sinisa, sredi malo inbox ne mogu da ti posaljem p.m.
    Vidim, jbg. Idemmmm

Idemooooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Pro munchen's Avatar
    U ligi prvaka lagano dobijem jačeg protivnika . Zakovao se za prvo mjesto, al' zato u ligi ne mogu nikog dobit.

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_1.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_2.jpg

Evo protivnika u ligi. Igram za neka 3 sata protiv njeg. Logično, on je ispred mene na tabeli, sa ovom postavom lik lagano cepa protivnike od kojih ja gubim. Bravo nordeus po 738 put !

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_3.jpg

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    U ligi prvaka lagano dobijem jačeg protivnika . Zakovao se za prvo mjesto, al' zato u ligi ne mogu nikog dobit.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	26 
Size:	81.1 KB 
ID:	53072

Name:	Screenshot_2.jpg 
Size:	81.1 KB 
ID:	53073

Evo protivnika u ligi. Igram za neka 3 sata protiv njeg. Logično, on je ispred mene na tabeli, sa ovom postavom lik lagano cepa protivnike od kojih ja gubim. Bravo nordeus po 738 put !

Name:	Screenshot_3.jpg 
Size:	18.7 KB 
ID:	53074
    Legalna formacija... ima min. 3 igraca u veznom redu i verovatno mu bekovi idu napred u fazi napada, jeste da ne izgleda lepo ali jbg tako je

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Legalna formacija... ima min. 3 igraca u veznom redu i verovatno mu bekovi idu napred u fazi napada, jeste da ne izgleda lepo ali jbg tako je
    Ma realno gledajući ovo nigdje nema. Ovo nikad niko ovako nije igrao. To je toliko glupo da je to nevjerovatno. A gubio sam od ove ekipe 0-1 i na kraju jedva pobijedio. Kada sam vidio sa kakvom ja ekipom igram i protiv kakvih ekipa se mučim da pobijedim, ubijeđen sam da neću moći biti među top7 ove sezone. Pa ja dobijam jače ekipe u ligi prvaka i u gostima i kući, a u ligi nikog ne mogu dobit kako treba. I ovo što sam dobio je na guzove !

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_4.jpg

VIP Macva FC's Avatar
    Salji sada, treba da je ok

Idemooooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-celtic9.png

Juče u Ligi mi boranija, koja igra sa 2 igrača u zadnjoj liniji i ostane bez 2 MC zbog kartona, uvali gol u 84. minutu, a mi damo samo 4 gola (8 odbranjenih zicera)... Pa jbt Nordeuse, smanji malo doživljaj...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-13.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-14.png
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-15.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-16.jpg