Page 86 of 113 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 851 to 860 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Nista cudno, imao sam i ja jednog DC, spec.za slobodnjake, bio prvi strijelac, ne samo tima vec i lige
    Sezona 27, Level 27

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Pa to cuci im specijalnost xD

Pro PepG's Avatar
    Kakav zalogaj... brzo, kratko, ubitacno... lavovska borba... bravo Zvezdo!!!

Pro PepG's Avatar
    Ispao iz LS nisam pratio a ko zna da li bi to nesto i promenilo

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Ispao iz LS nisam pratio a ko zna da li bi to nesto i promenilo
    Još više bi izgubio . #SamoSloboda

Famous vedran boca juniors's Avatar
    prosao sam u LP dalje iako SAMO 1-1 na La Bomboneri izdominiran lik lagano dobro je i prosao sa samo 4 komada u 2 tekme,lik totalno nezna slozit formaciju
    poceo sam sa 4-1-3š-2 a on 4-2-2-2 i poveo ali cim sam presao na 4-4-2 lik je totalno pao izdominiro sam ga zestoko,prilike na kapaljku je imao dok sam ja proigrao kako treba imao sam i 2 stative i precku ali NAZALOST nismo pobjedili ali smo prosli

NTNK tako mi to radimo

i sada cete mi pisat da nije realno,ocito kvalitet ne igra ulogu na visokom levelu vec iskljucivo taktika
    Sinisa jesi prosao sa 3-1 nakon poraza od 2-0

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Aco prijatelju sretan ti rođendan nek si ziv i zdrav

Famous Top El's Avatar
    Sutra derbi koji verovatno odlucuje o tituli...............do kraja lige ima tezi raspored od mene.
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_118.jpg☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_117.jpg
    Najbolji igrac u ovoj sezoni
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_116.jpg

Famous Top El's Avatar
    Blic Sport | Eurobasket 2015 | Šarić potcenjivački o Srbiji: Imaju tog Teodosića i „malog” Bjelicu, a ovo drugo...

E Aco o ovo me ti pricam procitaj ovaj tekst koji je izjavi otac od Sarica lik ili je malo popio ili je previse glup...........Covek se izlupetao za medalju,cuj mali Bjelica covek ce da mu stavi sina u dzep...........a naj smesnije imaju NBA igraca kog ej Bogdanovic,Rudez pa oni samo mogu da brisu parket u NBA.toliko od mene...........

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Blic Sport | Eurobasket 2015 | Šarić potcenjivački o Srbiji: Imaju tog Teodosića i „malog” Bjelicu, a ovo drugo...

E Aco o ovo me ti pricam procitaj ovaj tekst koji je izjavi otac od Sarica lik ili je malo popio ili je previse glup...........Covek se izlupetao za medalju,cuj mali Bjelica covek ce da mu stavi sina u dzep...........a naj smesnije imaju NBA igraca kog ej Bogdanovic,Rudez pa oni samo mogu da brisu parket u NBA.toliko od mene...........
    Sta si tako nabrijan, smiri zivce koga briga sta ko kaze u novinama. Ko moze da brise parket isto je nevazno, ovo je jedna utakmica i u njoj je sve moguce.

Normalno da mi iz Hrv vjerujemo da mozemo, da prekinemo jedan neugodan niz koj traje otkad nismo htjeli da se popnemo na postolje..imamo perspektivu, samo da se rijesiti tog gubitnickog mentaliteta.

Pusti izjave, pusti glupe price, uzivaj u svojoj repki koja stvarno lijepo igra i nadaj se da cemo se susresti u cetvrtfinalu, bit ce svakako zanimljivo i ja jedva cekam pa neka bolji pobijedi
    Sezona 27, Level 27

Page 86 of 113 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast