https://vid.me/HOI0
evo video cijele utakmice LP koju sam upravo odigrao pogledajte sramotu sta nam nordeus radi
Last edited by vedran boca juniors; 08-29-2015 at 10:41 AM.
Ja sam sinoć, u ligi, gubio od 20 min, posle toga protivnik je imao 2-3 šanse, a ja u 70. min 3 kornera, kontranapad, u 71. novi korner, pa opet kontranapad, sve do osamdesetog pritisak, onda pauza, ništa se nije dešavalo i u 90, moj centarfor odjednom izbija sam ispred golmana, razmišlja se da li da šutira, gool.
Ne mogu biti zadovoljan, jer se ovaj drugi menadžer uključio tek u 60 min.
Inače, ove sezone ne moram igrače stavljat na pogrešne pozicije, da bih pauzirao sezonu, šanse nema da ću biti 7. Loša sezona u ligi, vidjećemo dokle ćemo stići u kupu i lš.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
90% im kondicija prije pocetka bila nevjerovatno moguce da je i to uzrok ali sumnjam,nadalje ajde jedna tekma ali obje me jebu tako nemogu vjerovat i tako od prvog dana sezone,kofera nema za skidanje a nakon 2 sluzbene tekme LP i lige svi su mi na 0% kondicije 2 tekme u razmaku od 3 sata pa sta rade i misle oni dokle tako
DA VAS PITAM zna li itko kako napraviti COVER za YT kanal