Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ma Zvezda je u minusu 50 milki . Njih izvlači to što imaju svoje ljude na pravim mjestima. Premijer npr. . A po svemu prikazanom do sada, ovim raznim prelazima, nekim neviđenim penalima ... sam vidio da se max. namješta da Zvezda ove sezone uzme titulu. Jer ako Partizan uzme to bi bila ludnica prava
    Hahaha dominacija..... nemoj te samo o postenju

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Hahaha dominacija..... nemoj te samo o postenju
    Pep dali ti stvarno podrzavas Covica pa znas ti sta je on radio od 2000-2005,to je najveca lopovcina uz Dinkica................

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Pep dali ti stvarno podrzavas Covica pa znas ti sta je on radio od 2000-2005,to je najveca lopovcina uz Dinkica................
    Gde sam ja rekao da ga podrzavam? Politika me ne zanima i sta je radio pre 15 god. I kakve veze ima tvoje pitanje o dugu sa dovodjenjem Srnica zar mislis da klub koji je u minusu ne moze da dovodi igrace?

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Gde sam ja rekao da ga podrzavam? Politika me ne zanima i sta je radio pre 15 god. I kakve veze ima tvoje pitanje o dugu sa dovodjenjem Srnica zar mislis da klub koji je u minusu ne moze da dovodi igrace?
    naravno da moze ako ima bankovna jamstva,ili jamci imovinom ukoliko je ona vrednija u odnosu na dug