Vedrane sada ćeš reći da je tvoja pobeda ovde realna![]()
Vedrane sada ćeš reći da je tvoja pobeda ovde realna![]()
A gledaj, kad bi igra funkcionirala na nacin da uvijek pobjedjuju oni sa vise zvjezdica, opet ni to ne bi bilo bas realno.
Ovdje se radi o dvije jake momcadi, ne mozemo reci da je jedna dobra a druga sranje jer su obje jake, onaj tip je jak ali ne toliko da ne bi mogao izgubiti od tima kakav ima Veco.
Zamisli onu momcad Reala, Galacticosi, tamo su svi bili sa 8pa znamo kako je to zavrsilo..dakle ovaj rezultat nije uopce nerealan.
Lako moguce da ce Vecu razbiti u uzvratu, ali i da Veco izdrzi
naravno da je realna zasto nebi bila,ako je neki dan po nordeusu bilo realno da 1 u mojoj ligi izgubui os 12 na tablici doma 5-1 onda je i ovo realno,a taj sto je izgubio od mene nije ni Kaskadu u grupi pobjedi nereseno i pobjeda Kaskade bila,lik ima jak tim ali je nesposoban slozit kako treba i u svojoj ligi ima u top3 jacinu tima a nije ni među 5 ako se ne varam
A što ne bi bila realna, ja sam jedan od onih menadžera koji tvrde da je formacija i taktika sastavni dio ove igre. Neko će reći da je samo bitno izvesti najjači sastav na teren ali ja se tu neću složiti. V formacija uglavnom igra na kontre i zato je dobro staviti ofsajd zamku jer nema AMC, a još jedna mana kod V je ta da je veliki prostor izmedju bekova i krila i čak ako igra kroz sredinu nemože mnogo da napravi sa jednim napadačem. Evo još nerealnih rezultata:
![]()