Kada bi na kladionici bio ovaj par ja bi tipovao na kecaLik je aktivan i jači tako da nije egal bio bar ovako sa slika
Poenta mog prethodnog posta je da se velika većina ovde žali na nerealnost a kada neko od nas priredi iznenađenje to je normalno![]()
Kada bi na kladionici bio ovaj par ja bi tipovao na kecaLik je aktivan i jači tako da nije egal bio bar ovako sa slika
Poenta mog prethodnog posta je da se velika većina ovde žali na nerealnost a kada neko od nas priredi iznenađenje to je normalno![]()
I dalje stojim kod toga da u ovom rezu nema nista cudno ni nerealno, sam si spomenuo kladare, znamo svi da je teorija drugacija od prakse, sjeti se samo koliko listica si pao kad vec spominjes kladu
A za ovo da se mnogi zale na nerealnost a kasnije im je ok si apsolutno u pravu, o tome ja cesto i pisem, jako puno realnosti od nas ucesnika igre fali, jako puno.
Ja sam to shvatio ovako, nerealno je kad ti izgubis od nekog raspadnutog tima, izgubis od tima kojem golman igra na poziciji MC i slicne pizdarhije, ali ako izgubis od tipa koji iima dobru momcad bez rupa, pa makar i manje zvijezdica, to nije za mene iznenadjene. Jedan Bate Borisov pobijedi Bayerna, jedna Hrvatska remizira na Malti, ne bi bilo realno da u igrici uvijek pobjedjuju oni jaci "na papiru" ako me beres