Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Kolika je kod vas cijena ulaznica za evo npr. domaće utakmice ??? Ja sam level 26 a cijena mi je 23 :/. Nisam dugo mijenjao cijene tako da mislim da je ovo malo hahahah.

VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Kolika je kod vas cijena ulaznica za evo npr. domaće utakmice ??? Ja sam level 26 a cijena mi je 23 :/. Nisam dugo mijenjao cijene tako da mislim da je ovo malo hahahah.
    Ja držim level+2 cene... Možda bi trebalo da povećam za 1...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Malo je to, al probaj postepeno da povećavaš pa ćeš sam da vidiš na koliko može.

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Malo je to, al probaj postepeno da povećavaš pa ćeš sam da vidiš na koliko može.

Ok. Hvala

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Liga Tabela:

Statistika ekipe:

Strijelci, asistenti, naj ocjenjeni:

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ja bi bas voleo vas u cetvrt-finalu jer bi vas sa ovakvom nasom igro razbili minimum 20 razlike ali kako stvari stoje vi ispadate od Ceske koja ima dobru ekipu............
    Mlad si naucices.. Naime nasi susreti su ti kao Zvezda - Partizan Dinamo -Hajduk, puna je naboja i tu nema veze koji si na ljestvici, kako si igrao tekmu prije itd..svi ste mislili i da ce na F4 Regionalne lige biti Srpsko finale pa smo gledali Cedevitu i Cibonu i to raspadnutu Cibonu.

Ponavljam Srbija je kvalitetnija, bolja, jaca, ali uvijek postoji ono ali...ja bas imam dobar osjecaj da vas mozemo maznuti, a ako ne Boze moj, neka bolji pobijede, ali ni malo se ne bi cudio da mi pobijedimo jer sam se nagledao svega i svacega i nista me ne moze iznenaditi..

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ja držim level+2 cene... Možda bi trebalo da povećam za 1...
    Nemoj se ogranicavat, svako kolo povecavaj cijene pa vidi kako ce biti, ja sam 29 level a cijene su mi 61 level, dalje nisam ni gledao, jer sam zaboravio ali sad cu povecavati opet da vidim dokle ide.
    Sezona 27, Level 27

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Jos jedna uvjerljiva pobjeda, i korak smo blize naslovu.

Sezona 27, Level 27