Sta cekaju sa dresovima nikad ovoliko dugo nije bilo dosadno sto se tice prodavnice
Sta cekaju sa dresovima nikad ovoliko dugo nije bilo dosadno sto se tice prodavnice
Evo prebačena u razno
Razno
Što se tiče ostalih sportova tu otvarajte ko ima želju
pred tekmu u ligi prvaka moral u prvoj postavi svima "savrseno". pobedim i posle tekme cetvorici moral "vrlo dobro" ?!??
gubim 1:0 i stavljam mentalitet "veoma napadacki". nista se ne desava, vracam mentalitet "normalan" i pobeda 2:1.
obicno mi bolji igraci igraju Kup i ligu Prvaka a u prvenstvu slabiji. ove sezone jaka liga tako da ne znam kom takmicenju da dam prednost. verovatno ce to biti prvenstvo jer mi je bitno da budem u prva cetiri zbog Lige prvaka.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ne igram prijateljske vec duze vreme, ali me nesto zanima.
kao sto znate, kad zakazete prijateljsku gost nema kofere, novac, skil poene ali nema ni povreda, pada morala.
ali, ako menadzer sa kim sam zakazao tekmu ima iz nekog razloga podesen dobar bonus za pobedu i uklizavanje "tvrdo" to znaci da postoji sansa da moja ekipa nastrada jer ce protivnik kidati na terenu.
Ili ipak Nordeus prijateljsku tretira kao prijateljsku i ne vazi napred navedeno.
ali ako vazi, onda bolje raditi trening tipa kardio i dve crte. manji je rizik zar ne?
Last edited by lespa; 09-26-2015 at 11:34 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nema pravila iskreno da ti kazem,to je sve kako horoskop kaze za taj dan...
Ja npr kupio igraca i ajde rekoh da mu odradim jedan trening kad ono prelom noge i sta da ti kazem... 15 crvenih pljas...
Dobro jutro forumasi,menadzeri...
Poslusajte hit premijera..............
https://www.youtube.com/watch?v=3EQdmvtPLRo
Pocece jos malo i iz frizidera da iskace......
Kada bi ovo ubacili bilo bi extra...