Page 18 of 104 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast
Results 171 to 180 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    @Steppenwolf interesuje me buraz kako ti imaš vremena da vodiš tri tima ? I to svi timovi guraju daleko u ligi prvaka i kupu, što znači da nekad imaš i po 6 utakmica na dan. I pored tih utakmica ti si pratiš bukvalno svaki detalj svakog igrača iz tih timova. Ne znam koliko imaš godina, čime se inače baviš u životu ali evo svaka ti čast majke mi. Ja jedva stignem da pratim ovaj svoj tim, još sam u gipsu evo pola mjeseca, samo ležim . #SamoSloboda

VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    @Steppenwolf interesuje me buraz kako ti imaš vremena da vodiš tri tima ? I to svi timovi guraju daleko u ligi prvaka i kupu, što znači da nekad imaš i po 6 utakmica na dan. I pored tih utakmica ti si pratiš bukvalno svaki detalj svakog igrača iz tih timova. Ne znam koliko imaš godina, čime se inače baviš u životu ali evo svaka ti čast majke mi. Ja jedva stignem da pratim ovaj svoj tim, još sam u gipsu evo pola mjeseca, samo ležim . #SamoSloboda
    Šta mi je teško da pratim utakmice, namestim alarm na fonu da zvoni 5 minuta pred utakmicu, koja traje 8 minuta... 6x8=48 minuta, plus 30-ak minuta dnevno da sredim statistiku... Mnogo manje ja vremena trošim na igru, nego što ti pretpostavljaš...

Btw, smorno je voditi 3 tima, i dva je previše, ali da sam vodio samo Belgrade United, verovatno bi se samo nervirao i nikad ništa ne bi osvojio... Ovako, nekad ovoji Partizan, nekad Celtic
    Last edited by Steppenwolf; 09-23-2015 at 11:14 PM.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    kako da dam otkaz tom retardu od pomocnika Boze dragi pa ko sastavlja taj algoritam za njegove izjave,ja vodim 4-0 a on meni kaze protivnik je prokuzio nasu taktiku i moramo nesto poduzet da prenesemo loptu na njegovu polovinu a protivnik mi nije puko u okvir gola hahahaa e moj Nordeus
    lespa and Top El like this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    kako da dam otkaz tom retardu od pomocnika Boze dragi pa ko sastavlja taj algoritam za njegove izjave,ja vodim 4-0 a on meni kaze protivnik je prokuzio nasu taktiku i moramo nesto poduzet da prenesemo loptu na njegovu polovinu a protivnik mi nije puko u okvir gola hahahaa e moj Nordeus
    možda se varam, ali čini mi se da se on javlja samo ako mi kliknemo na kvadratić. baš ću pogledati kad budem igrao egal tekmu sa nekim šta će mi predložiti.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post

Samo idi u podesavanja

Idemooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post

Samo idi u podesavanja

Idemooooooooooooooooo
    hvala prijatelju

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Sinoć 8-0 protiv boranije, danas 2-3 protiv 2-plasiranog iz prošle sezone... Golman je imao 5 odbrana, ali defanzivci nisu blokirali nijedan šut u okvir...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-16.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-17.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-18.jpg

Rookie
    Ne mogu dovesti ni jednog igraca, uvek ispusim. Ova sezona je neverovatna, svi su puni tokena

Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
    lespa likes this.

VIP
    Quote Originally Posted by Sole94 View Post
    Ne mogu dovesti ni jednog igraca, uvek ispusim. Ova sezona je neverovatna, svi su puni tokena

Probaj na pregovorima...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Sole94 View Post

pa probaj direktne pregovore ali ne 0 tokena već dva tri tokena koji idu menadžeru i trebalo bi da prođe. mada, već je peti dan sezone moguće da je prodato ono što je planirano za prodaju. probaj na aukcijama ujutru tu ćeš sigurno dovesti nekoga.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Page 18 of 104 FirstFirst ... 816171819202868 ... LastLast