@ wolf
druze, u pravu si ubedio si me priznajem da sam bio u zabludi.
jos samo jedna opaska i necu vise pisati na forumu vezano za spec. obecavam!
Onda ovo otvara temu da je u pitanju prevara od strane Nordeusa i to kakva. Zao mi je svih novih menadzera koji pocinju sa igricom i koji ce zrtvovati 40-50 skil poena na sminku umesto sto mogu da kupe recimo DR DC igraca i dodaju mu DL i imaju igraca koji pokriva celu zadnju liniju.
E sad, posto moderatori koliko sam shvatio krajem meseca salju sugestije Nordeusu, evo nekoliko koje mozete pridodati:
ukinite dodeljivanje skil poena za spec., obrisite opciju " izbor kapitena" iz podesavanja, sa detalja igraca sklonite info kao sto su visina, tezina i koju nogu koristi. Takodje, ukinite opciju " licni trener" npr. da dignem igraca sa lupam 83 na 85 igrica trazi ne znam 300 tokena. pa ko je lud to da koristi!!!
Dalje, vezano za skaut igrace. Ne mozete traziti na pocetku sezone 69 tokena + novac za igraca 22 god. i onda tokom cele sezone drzati isti broj tokena za tog igraca. Pa, hebote, kako sezona odmice vi progresivno smanjujte broj tokena za nekog skaut igraca! Pazi da ne kupim skaut igraca tri dana pred novu sezonu!