Results 1 to 10 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    katastrofa sam ove sezone,od iduce necu aktivno vodit ovaj tim...krecem od pocetka

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    katastrofa sam ove sezone,od iduce necu aktivno vodit ovaj tim...krecem od pocetka
    ja vodim dva kluba 15-ti nivo i drugi nivo. cudno mi je kad se logujem na klub na drugom nivou. infrastruktura nerazvijena, cela sezona se ceka za dva akademca, menadžeri na aukcijama ko osice... ako stvarno krećeš od prvog nivoa probaj 3-4-3 ( dc - dc- dc - ml -mc - mc - mr - st - st - st ). ekipa je prilično efikasna.
    u svakom slučaju srećno
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ja vodim dva kluba 15-ti nivo i drugi nivo. cudno mi je kad se logujem na klub na drugom nivou. infrastruktura nerazvijena, cela sezona se ceka za dva akademca, menadžeri na aukcijama ko osice... ako stvarno krećeš od prvog nivoa probaj 3-4-3 ( dc - dc- dc - ml -mc - mc - mr - st - st - st ). ekipa je prilično efikasna.
    u svakom slučaju srećno
    pa krenut cu sigurno od nule malo zanimljivije ce mi biti,ali novi tim cu imat sve od nule a formaciju cu vidjet mozda ostavim istu koja bude kad napravim tim
    Mesa,ja i Asmir cemo krenut skupa od nule bez skidanja kofera i tokena pa da skupa igramo