Page 53 of 104 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 521 to 530 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    P.S. nemojte si divlja imena profila davat jer će ih nakon par dana Facebook ugasit i tako vas sjebat

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
    cekaj napravim zadnjeg dana sezone profil na FB, prvog dana sezone me ti ili neko iz grupe pozove da igram t11...
    neko je na forumu pisao ( cini mi se Aca Ilok) da na tim novim profilima moramo svi da stavimo da smo iz istog grada da bi upalilo?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    cekaj napravim zadnjeg dana sezone profil na FB, prvog dana sezone me ti ili neko iz grupe pozove da igram t11...
    neko je na forumu pisao ( cini mi se Aca Ilok) da na tim novim profilima moramo svi da stavimo da smo iz istog grada da bi upalilo?
    Pa tako nešto možemo stavit svi Srbija i Beograd pa kasnije promjenis

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Ko god da te pozove sa balkanskog servera i ako udjes preko tog pozivajuceg linka 100% si na balkanu... povezao sam ja 6 profila(svi balkan) ali su mi naknadno jedan prebacili na svetski ne znam zasto ali nije bitno

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Ko god da te pozove sa balkanskog servera i ako udjes preko tog pozivajuceg linka 100% si na balkanu... povezao sam ja 6 profila(svi balkan) ali su mi naknadno jedan prebacili na svetski ne znam zasto ali nije bitno
    To je odlično onda, neko mora da ima server na balkancu, sve nas pozove i svi smo tu. Samo da nas pozove sa tog nekog profila koji nije prvi level,sa kojim neće igrat od nule, jer kada nas pozove mi faktički postajemo njegovi novaci i on na startu zaradi tokena hahaha šalim se bjež . Odo da pijem, da se zagrijem za današnji meč, Sloboda - Olimpic. Idemoooooo. #SamoSloboda

VIP
    Baš bih voleo da vidim tu utakmicu u kojoj AMC blokira 50% šuteva... A meni se to događa po ko zna koji put ove sezone, sada od 20 šuteva, 10 blokira AMC... Ne blokira MC koji je tu blizu ili DMC koji je ispred mojih MC...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    To ti je realno ako se Nordeus pita,zar nisi vidio koliko šuteva Ibra blokira kad igra amc

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Japanac Yano je odigrao 100 utakmica za crno-bele... Vrlo bitan šraf na levom boku, u osvajanju triple krune pre dve sezone i titule prošle sezone...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-58.png

VIP
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-fkp8.png

Evo još jednog dokaza koliko je igra postala nebulozna... Pošto nisam imao šansu da prođem dalje u LŠ, sklepao sam formaciju sa samo 2 štopera, sve ostalo na protivničkoj polovini, plus, oba krila igrači van pozicije (žuti trougao)... I čak 5 rezervista u timu, a među njima i token free omladinac od 2 zvezdice... I šta se desi? Pobeda od 5-2... A ja se tu mozgam sa fromacijama i taktikom, k'o budala... Pošto mi prvi u ligi beži 9 bodova, do kraja sezone igram ovako...

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-60.jpg
    ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-61.jpg

Famous Top El's Avatar
    Duvajte orhideje vi iz nordeusa sunce vam žarko!
    Last edited by Shadow; 10-02-2015 at 08:09 PM.

Champion lespa's Avatar
    auu koji maler: u 7. minutu se povredi MR( 5 dana ) u 73. minutu se povredi njegova zamena MR ( sest dana ). ode 30 kofera. presela mi pobeda u prvenstvu.

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-141.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522