drugari, mala pomoc.
kupio sam igraca i nije potpisao za klub i imam 6 dana za potpis a nova sezona pocinje za 4 dana. da mi se ne desi da mi ode igrac jer eto pocinje nova sezona a igrac nepotpisan iako sam pokriven po broju dana?
drugari, mala pomoc.
kupio sam igraca i nije potpisao za klub i imam 6 dana za potpis a nova sezona pocinje za 4 dana. da mi se ne desi da mi ode igrac jer eto pocinje nova sezona a igrac nepotpisan iako sam pokriven po broju dana?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
pa, pod utiskom postova na forumu o odnosu TV / plata, nasao sam napadaca 18 god. sa jednim skil poenom do seste zvezdice i ponadao se da cu dobiti igraca brzog razvoja. Ali, na aukciji je plata bila 3.88 mil a sada pri potpisu novog ugovora trazi 5.2 mil. i kad sam ga probao na treningu ( tekma, tri crte ) samo 67. Hebiga, kockao sam se i promasio. Valjda cu uspeti da ga uvalim prvog dana nove sezone posto ce biti na listi "pregovori".
A nordgen igrac koga sam uzeo ( DC DL ) ima na treningu ( tekma, tri crte) napredak 147 i brzo ce dobiti trecu poziciju. Ali, dobro ima tri zvezdice pa zato tako brzo trenira.
![]()