Rezultati utakmica (18.10 - 26.10):
Nakon ispadanja iz kupa padne moral i slabije pratim utakmice![]()
@Top El
Ako već dovodiš igrača na pregovore nemoj da štediš tokene, daj maksimum 8-12 tokena ali za igrača od 18 god koji će igrat najmanje 4 sezone.
LIGA TABELA:
LIGA PRVAKA
Danas sam zaboravio da pratim utakmicu i propustio sam priliku da zauzmem drugu poziciju u direktnom obračunu sa Burek FC, a s obzirom na preostale utamice pobjeda bi mnogo značila.
Ne znam za vas, ali moj limit na "posebnije igrače" je oko 10T. Toliko sam spreman izvojit na aukciji za nordgena ili nekog igrača s 3 pozicije i/ili specijalnom osobinom. Više od toga je previše jer tada i vrijednost transfera rapidno raste, a gledam da ne preplatim igrača koji je u startu skup (a to neki zaboravljaju). Na nekim nivoima za cijenu pravog nordgena može se kupiti 2 ili čak 3 jeftina igrača od 5*
Npr. na nivou 10 nordgeni koštaju oko 30M a obični igrači se nađu i za ~10M. Za takve obične igrače potrošim tokena na prste jedne ruke. Jednostavno na taj način mogu promijenit više igrača tokom sezone ako su mi neki van forme ili teško ozljeđeni a nemam crvenih bustera.
Nisam si mogao oprostit potrošene tokene na pregovore za igrača koji na kraju nije imao brz razvoj (a 18g ima) i osim toga forma mu nije bila očekivano dobra, prodao sam ga nakon sezonu i pol. Bolje da kupim neki random grb/dres za preko 10T nego da potrošim na igrača koji mi neće koristit.
Ex top eleven player
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Pa hitno mi treba odbrambeni igrac....
Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2