Cilj zacrtan cilj ispunjen...kompletirali smo klub i od nove sezone smo i zvanicno izgledom Borusija Dortmund
![]()
Bilo je i gorih sezona, ali sa drastično slabijim timovima... Ove sezone čak ni 12 skauta nije bilo dovoljno da se plasiramo bolje od 6. mesta... Samo na kiksevima protiv timova iz donjeg dela tabele smo izgubili 14 bodova, a to bi nam bilo dovoljno za titulu i pored poraza od timova iz vrha... Najbolje ocenjeni igrač lige (7.66) igra u klubu na poziciji 10... Najbolji strelac 16 golova... Najbolji asistent samo 8 asistencija... Mojih igrača nigde u prvih 5, što se nikada nije desilo...
![]()
REZIME (sezona 49 - level 48)
LIGA
Tabela i rezultati:
Osvojio sam ligu iako su moji igrači imali katastrofalan učinak (nijedan moj igrač medju 5 najboljih):
LIGA PRVAKA
Takmičenje prejako jer igram sa najvišim levelom (Nerko osvojio), ispao još u grupi:
KUP
Prejaki protivnici (Glogovica osvaja a Vučici ostaje liga), ispao sam od Turkiye koji ima 8-9* igrače:
EKIPA I STATISTIKA
Nikad gora statistika, na početku sezone sam prodao agentu 11 igrača i obnovio tim sa novim nordgenima i valjda je to uticalo na formu i učinak.
Čestitke Top El na tripli i svima koji su nešto osvojili (trofej, promocija itd.) a ostalima više sreće naredne sezone. Što se mene tiče ja ću biti zadovoljan ako i naredne sezone uzmem trofej lige i to će biti 4. uzastopni. Znam da od kupa i lige prvaka nema ništa (čak i kad bi snizio kvalitet ekipe) jer opet će da me stave sa 4-5* jačima odnosno nekih 30-40Q. Primičem se polako vrhu i planiram za nekih 6 sezona igrati na najvišem levelu, pitanje je samo kakve će transfer liste biti narednih sezona jer prošle 2 sezone je bilo nordgena po cijeli dan i za 1 token.![]()
Cudo za kraj
![]()
@ wolf
auu druze, kakvu si blesavu ligu imao sa Partizanom!
lik koji je osvojio ligu nije u prvih sedam po broju datih golova!!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nije lose za kraj...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока