1503Likes
-
Ljudi sutra pocinje nova sezona ako nekome trebaju igraci sa 79* + specijalne osobine nek me doda...
https://www.facebook.com/jovan.kitanovic.73
-
Zavrsni rezime sezone:
Tabela:
Kup: Dogurao sam do 1/8 finala zadovoljan sam.
Liga sampiona: Bez mene ove a i sledece sez.
Liga: Sta reci velika ocekivanja na pocetku kasnije trol rezultati mada i dosta jaki protivnici,tako da sam vec negde od povoline sez poceo da kupujem igrace za sledecu sezonu.
-
Famous
Cekamo jos trofej u ligi da nam se dodeli pa napokon da ostkljucamo dostignuce..
-
Imali smo šansu da spasimo sezonu i pobedom protiv 10-og (9* slabiji) se plasiramo u Ligu šampiona, ali je random odlučio drugačije...
-
Dominacija
-
Famous
Originally Posted by
Daniel Marek
Dominacija
Dobrodosao na forum!
-
Pro
Cilj zacrtan cilj ispunjen...kompletirali smo klub i od nove sezone smo i zvanicno izgledom Borusija Dortmund
-
Bilo je i gorih sezona, ali sa drastično slabijim timovima... Ove sezone čak ni 12 skauta nije bilo dovoljno da se plasiramo bolje od 6. mesta... Samo na kiksevima protiv timova iz donjeg dela tabele smo izgubili 14 bodova, a to bi nam bilo dovoljno za titulu i pored poraza od timova iz vrha... Najbolje ocenjeni igrač lige (7.66) igra u klubu na poziciji 10... Najbolji strelac 16 golova... Najbolji asistent samo 8 asistencija... Mojih igrača nigde u prvih 5, što se nikada nije desilo...
-
VIP
-