Drzimo seee
Idemoooooooooooooooooooo
Drzimo seee
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Bice gustoooooooo...a ja sutra kad trebam da igram protiv poslednjeg na tabeli,da ga naheftam sa nekih 7-8 komada on nema igrace za mec i samo sluzbeni rezultat 3:0...oooo jbm ti horoskop...
U pauzi od demoliranja mog` dragog Arsenala, da napišem šta se to dešavalo sa mojim TE timom u posljednja tri dana:
U LIGI smo ušli u jako dobru formu, pobijedili smo prvoplasiranog 2 dana ranije, pa smo mu prišli na jedan bod, vrebamo neki njegov kiks, pa da dodjemo na 1. mjesto.
U LP smo izbacili dosta jači tim od našeg i to sa dvije pobjede, ukupnim rezultatom 5:3. Naredni protivnik je iste kvalitete tima, u lošijoj formi od naše, pa ćemo vidjeti.
Danas velika pobjeda u KUPU kojom smo prošli u polufinale, te osigurali prvi trofej za ovu sezonu. Nakon poraza od 2:1 u prvoj utakmici, večeras smo bukvalno razvalili protivnika i ispratili ga kući sa 3 gola u njegovoj mreži. Naredni protivnik je jači za 4* od nas i 1 lvl veći, ali nećemo se unaprijed predati.
![]()
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
pobeda u ligi protiv slabog protivnika ali dve povrede na mecu i stvarno ne razumem zasto. mentalitet normalan, igram bez bonusa.
Gledam tekmu i konstatujem da moj napadac Medina dobro igra jer je dao tri gola i cini mi se tri asistencije, reko da li da ga zamenim da ne bude povreda, vec mi je povredjen MC nece vise i ne prodje 5 sekundi Medina povredjen ( 6 dana ).
Imam 12 crvenih, treba da skupim jos 3 i da ga izlecim i opet cu biti na nula crvenih.
Primetio sam da na tekmama gde dominiram cesce su povrede nego na tvrdim tekmama protiv protivnika slicnog kvaliteta sto je totalno bezveze. Jos i Olimpijakos gubi od Mamiceve igracke i ne samo sto gubi nego i igra lose.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ wolf
uzmi ovog Jevdjevica ako imas tokene.
Nikad se ne zna, mozda ces dobiti novog Edgara.![]()