Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Vidio sam na fb objavu službene TE stranice da su smanjili količinu ozljeda i da se igrač koji je bio ozljeđen ne može obnoviti ozljedu u prvom (ili prvim) trenizima. Znam da je frustrirajuće, i u mojim timovima ih ima, ali ipak olakotna okolnost su tretmani. Trebali bi i mi nekad malo pretrpjeti muku, tko može u stvarnosti momentalno se oporaviti od ozljde ligamenata, loma kosti isl? Ovdje to postoji za 15 tretmana pa mislim da je nekad pretjerano žaliti se na sve te ozljede. Šta bi veliki klubovi dali za oporavak nekih bitnih igrača... Pogledajte npr. Liverpool ili Arsenal, oni jedva skrpaju ove sezone prve postave. Sturridge kad god izađe na teren ili trening obnovi ozljedu, kao da je staklen. Mnogim igračima su zbog tog propale karijere.

I jedno pitanje nevezano za ove ozljede:
    da li je itko od vas u posljednjim sezonama (ova i unazad 4-5) igrao u kupu protiv klubova s nižeg nivoa? S višeg vjerojatno jeste...
    Ex top eleven player

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    I jedno pitanje nevezano za ove ozljede:
    da li je itko od vas u posljednjim sezonama (ova i unazad 4-5) igrao u kupu protiv klubova s nižeg nivoa? S višeg vjerojatno jeste...
    Kup se sastoji od 128 klubova i jasno da je zahvatio neke klubove sa 47 levela u mom kupu sa 50 levelom. U kvalifikacijama sam igrao sa ekipom Colo Colo CF (47 level, ja sam 48 level), kasnije u 1/32 finala sa Turkiye (50 level) i ispao rezultatom 3:4 ukupno.