Samo sam malo bi sarkastičan![]()
![]()
@ wolf
e si prestao da uzimas akademce sa tokenima ili uzmes ponekad?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Celtic osigurao plasman u LP naredne sezoneU vrijeme kad su lige ovako jake i kvalitetne, svaki uspjeh pa i ovakav je itekako važan. Sezonu ćemo završiti na 2. ili 3. mjestu lige, a za 2 i pol sata čeka nas finale LP
Nevjerojatno, ali ovo je tek 2. finale LP za Celtic, prvo je bilo neuspješno pa i dalje nemamo taj trofej. Zanimljivo je da smo više puta igrali finale kupa nego finale LP, to je baš neobična statistika.
Naravno, nije bilo nimalo lagano, danas smo jedva porazili 2* slabiji tim koji je predzadnji na ljestvici, iako smo imali igrača više veći dio utakmice (od 26') i statistički dominirali, na kraju minimalna pobjeda 1-0. Nisam nimalo sretan jer tim koji ugrožava moje trenutno drugo mjesto ima bolju gol razliku 5+ tako da sam propustio nadoknaditi taj zaostatak, jer ako sutra ne pobjedim, gol razlika me može koštati pozicije.
Last edited by t11_fan; 12-11-2015 at 04:09 PM.
Ex top eleven player
Kako los tajming za preporuke pa gde bas sad na kraju sezone... nema logike da ovo neko kupuje poslednjeg dana sezone
BVB09
Roma
![]()
Mislio Turčin mene da zajebe, pa da ja skočim na 7. mesto, a on da padne ispod crte... Složio ekipu random u poslednjem trenutku... Još ovi moji slepci dadoše 2 gola... Ne volim tako da igram, ali kad te troluje cele sezone, a onda kao, pred kraj sezone si dobar za promociju... E sad ja neću, prc... DC na MC poziciji mu dobio 10Verujem da nikad nije dobio 10 na svojoj poziciji...
![]()