Samo sam malo bi sarkastičan
@ wolf
e si prestao da uzimas akademce sa tokenima ili uzmes ponekad?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Celtic osigurao plasman u LP naredne sezone U vrijeme kad su lige ovako jake i kvalitetne, svaki uspjeh pa i ovakav je itekako važan. Sezonu ćemo završiti na 2. ili 3. mjestu lige, a za 2 i pol sata čeka nas finale LP Nevjerojatno, ali ovo je tek 2. finale LP za Celtic, prvo je bilo neuspješno pa i dalje nemamo taj trofej. Zanimljivo je da smo više puta igrali finale kupa nego finale LP, to je baš neobična statistika.
Naravno, nije bilo nimalo lagano, danas smo jedva porazili 2* slabiji tim koji je predzadnji na ljestvici, iako smo imali igrača više veći dio utakmice (od 26') i statistički dominirali, na kraju minimalna pobjeda 1-0. Nisam nimalo sretan jer tim koji ugrožava moje trenutno drugo mjesto ima bolju gol razliku 5+ tako da sam propustio nadoknaditi taj zaostatak, jer ako sutra ne pobjedim, gol razlika me može koštati pozicije.
Last edited by t11_fan; 12-11-2015 at 05:09 PM.
Ex top eleven player
Kako los tajming za preporuke pa gde bas sad na kraju sezone... nema logike da ovo neko kupuje poslednjeg dana sezone
BVB09
Roma
Mislio Turčin mene da zajebe, pa da ja skočim na 7. mesto, a on da padne ispod crte... Složio ekipu random u poslednjem trenutku... Još ovi moji slepci dadoše 2 gola... Ne volim tako da igram, ali kad te troluje cele sezone, a onda kao, pred kraj sezone si dobar za promociju... E sad ja neću, prc... DC na MC poziciji mu dobio 10 Verujem da nikad nije dobio 10 na svojoj poziciji...