Kao i vi, znam da ova igra ima mana, s vremenom ih je sve više, ali čini mi se da je zadnjih sezona dobila još jednu, a to je izostanak ili nestanak konzistetnosti. Neki bi mogli reći o čemu ja to pričam kad su moji timovi svi završili u top 4 lige, Celtic prvak, Dnipro osvojio LP...
Do sada nisam primjećivao tako drastične skokove u formi i pojedinaca i kompletnog tima, dakle npr. Dnipro dobije jači tim u kupu 5-1 kod kuće (mogli ste vidjeti tu sliku u mom prošlom post-u) i sljedeću utakmicu igra LP kod kuće izgubi 0-3. Naravno, moram naglasiti da nije jednako ako se takva razlika u formi dogodi jednom i ako se događa svakog ili svakog drugog dana sezone, to je neusporedivo. Koga da ja stavim onda u tim kao stalnog prvotimca, koga da zadržim kad je svačija forma potpuno nepredvidljiva? Mislim da se to ne događa samo meni. Osim toga, primjetio sam da timovi gube utakmice u kojima im je forma 7+ i to čak bez ijednog igrača sa formom <7. Možda je dodatni problem što naše lige su sastavljene tako da timovi imaju podjednaku kvalitetu. To opet ima svoje prednosti i mane, ali svakako nije najbolji sustav. Tako je nastao paradoks da su veće šanse da u grupi LP nego u ligi igrate protiv tima koji je 2+ zvjezdice (dakle 10ak + ocjena ili 150+ skill poena) slabiji od vašeg. TE je napravljen na Balkanu pa su valjda zato apsurdi redovna pojava
Da zaključim post, naravno je moguće i u stvarnosti i na TE da Bournemouth kod kuće izdominira Newcastlea i izgubi utakmicu 0-1 u kojoj su gosti uputili samo 1 udarac i taj je bio gol, ali nikako nije realno da se takve utakmice viđaju tako često, barem je moj takav dojam.

1384Likes
1384Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

Originally Posted by t11_fan
 Originally Posted by t11_fan